Servicii

7 motive care te vor face sa alegi mobila din lemn

Chiar daca tehnologia si industria contribuie destul de mult ca alternative excelente in ceea ce priveste piesele de mobilier, mobila din lemn masiv este intotdeauna o alegere preferata in randul cumparatorilor. Oamenii vor iubi tot timpul mobila din lemn, indiferent ca este de interior sau de exterior. De asemenea, mobila din lemn este un domeniu care atrage din ce in ce mai multi producatori si designeri de mobila, iar acest lucru are la baza o serie de motive bine intemeiate. Astfel, exista o multime de beneficii semnificative atunci cand vine vorba de alegerea mobilei de casa din lemn masiv.

De ce mobila din lemn?

  1. Aspect natural- Lemnul are modele si linii frumoase. Este un material deja frumos prin naturaletea sa, iar acest lucru explica de ce finisarea si prelucrarea lemnului sunt lucruri atat de cautate.
  2. Este rezistent si puternic- In mod normal, lemnul este, prin natura sa, un material mai puternic. O astfel de durabilitate poate fi de incredere, chiar si atunci cand lemnul este supus la o serie de activitati destul de grele. In plus, daca lemnul masiv face fata la astfel de greutati, inseamna ca nu trebuie inlocuit cat de curand.
  3. Usor de intretinut- De asemenea, durabilitatea face ca lemnul sa fie un beneficiu placut si ieftin de intretinut. De exemplu, mobila de lemn poate fi lasata in exterior si, cu toate acestea, termitele sau alti atacatori nu vor reusi sa il deterioreze.
  4. Usor de curatat- Lemnul este un material excelent, deoarece nu ai nevoie de nimic altceva decat o carpa pentru a-l sterge de praf. Insa, pentru pete, s-ar putea sa ai nevoie si de alte solutii de curatare, dar chiar si asa, intreg procesul de intretinere chiar este extrem de simplu.
  5. Rezistent la schimbarile de temperatura- Indiferent care ar fi sezonul, lemnul este rezistent, ceea ce inseamna ca este un produs excelent utilizat in fabricarea mobilei. De asemenea, daca ai mobila din lemn masiv lasata in aer liber, nu trebuie sa o asezi neaparat intr-un spatiu special de depozitare.
  6. Prietenos cu mediul- asa cum toata lumea stie, lemnul este un material ce nu dauneaza mediului, asa cum se intampla cu alte materiale folosite in realizarea mobilei. Arborii cresc repede, iar daca se ia in vedere un plan de crestere durabila, nu ar trebui sa te gandesti ca exista un efect secundar negativ asupra mediului.
  7. Flexibilitate- mobilierul realizat din lemn ne ofera sansa sa il modificam ori de cate ori ne dorim, in functie de gustul nostru dar si de tendintele momentului.

Pe langa toate aceste lucruri, mobilierul din lemn masiv mai are un secret:  ofera un decor impresionant in stil antic sau autentic. In plus, mobila din lemn reprezinta un sector demn de investitii, iar preturile pot fi chiar mai bune comparativ cu mobila realizata din alte materiale. Astfel, mobila din lemn masiv este de lunga durata, de calitate, confortabila si garanteaza infrumusetarea spatiului interior.

Mobila din lemn masiv de la Simex

Beneficiile mobilei din lemn masiv sunt numeroase si, de aceea, iti recomand sa cauti cele mai elegante piese de mobilier de la magazinul online mobilasimex.ro. Fabrica de mobila Simex a luat fiinta in urma cu 20 de ani, insa talentul tamplarilor a fost transmis din generatie in generatie. In acest sens, compania Simex a devenit cel mai mare producator si exportator de mobila pe piata din Europa de Est. Asadar, compania Simex comercializeaza mobila lemn masiv potrivita pentru sufragerii, dormitoare, camere de zi, din lemn precum tei, nuc sau alte specii.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *