facebook-stiri
Stiri

A cedat Facebook-ul

Lumea a suferit un „colaps” colectiv, cand Facebook s-a inchis vreme de 12 minute, ieri seara. In timpul acestor minute „dificile”, milioane de oameni din intreaga lume au fost in imposibilitatea de a se conecta, iar foarte multi din utilizatorii Facebook au dat fuga pe Twitter pentru a-si exprima necazul acolo.

Un cont de comedie a scris pe pagina personala ca „utilizatorii de Facebook au iesit in strada in lacrimi, aratand fotografii cu ei insisi, strigand <Va place?>”. Pagina de eroare de la Facebook a avut un mesaj automat care a declarat ca site-ul este „in lucru” si ca „vom reveni cat de repede putem”.

Hashtag-ul #facebookdown a devenit imediat un trend in randul utilizatorilor de Twitter, care a ramas o platforma operationala. Chiar si pagina Facebook „Platform Status”- care este utilizata in comunicare atunci cand ceva nu merge cum trebuie- a parut sa aiba probleme tehnice. Harta conectarilor pe Facebook a aratat, in timp real, modul in care conexiunile la reteaua de socializare au picat rand pe rand in America de Nord, Europa, Australia si India.

Data trecuta cand Facebook a avut probleme de acest gen a fost in luna ianuarie a acestui an, cand hacker-ii de la grupul online Lizard Squad au confirmat ca au vrut sa inchida toata platforma de comunicare. Facebook, care detine si Instagram, a negat ca a fost hack-uit atunci si a dat vina pe o intrerupere datorata unei schimbari care a afectat intreg sistemul de configurare. Facebook a inregistrat 1,25 miliarde de utilizatori la sfarsitul lunii septembrie 2014.

Si romanii au „suferit”

Reteaua de socializare Facebook nu a mai putut fi accesata de catre utiliatorii sau vreme de aproape 20 de minute, iar acest lucru s-a inregistrat in jurul orelor 19:30.

Conform stirilor internationale, situatia din aceasta seara se petrece a doua oara in numai doua saptamani. Cu toate ca Facebook s-a abtinut de la declaratii, se pare ca exista o serie de probleme tehnice pe care incearca sa le rezolve.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *