A$AP Rocky
Diverse, Media, Stiri

A$AP Rocky vrea sa-l joace pe James Bond

A$AP Rocky a declarat ca vrea sa devna primul actor de culoare care sa-l interpreteze pe James Bond. Rapperul, care doreste sa debuteze in lumea filmului si care va aparea in noul film, „Dope”, ce va aparea in aceasta vara, a vorbit cu revista „Esquire” despre ambitiile sale si de ce crede ca este omul potrivit pentru a-l inlocui pe Daniel Craig in rolul lui 007.

„Avem nevoie de un James Bond negru”, a declarat acesta. „Voi face treaba bine si voi arata mai bine decat oricare Bond care a trait vreodata. Nu am nevoie decat de un abdomen cu patratele.”

Recunoscand ca increderea in fizicul sau poate sa fie vazuta ca fiind ceva negativ, Rocky a continuat: „Sunt prea plin de sine. Nu avem nevoie ca intreaga lume sa fie plina de sine, dar pentru mine merge. Nimeni nu mai arata asa. Asta ma face pe mine atat de special.”

Cat despre aptitudinile sale de bataie, esentiale pentru orice erou de pe marele ecran, sunt de asemenea controversate: „Am luat parte la o bataie in grup”, a declarat acesta despre cea mai mare rana a sa. „Un copil a scos o arma si a inceput sa loveasca oamenii cu tocul sau. Cea mai mare rana a mea a fost cand am cazut de pe bicicleta cand aveam opt ani. Mi-am ciobit un dinte.”

La inceputul acestui an, A$AP Rocky si-a lansat noul album, „A.L.L.A.”, primul sau album dupa „Long.Live.ASAP” din 2013. Printre invitatii de pe album se numara Miguel si Rod Stewart, pe langa Kanye West, Future si M.I.A. Vorbind despre album recent, starul rap a declarat ca albumul „nu are niciun single pe l. Voi face ce naiba vreau eu. Asta e singurul fel in care o pot face. M-as simti confuz daca as incerca sa ma integrez. Eu sunt un inovator.”

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *