stailer
Frumusete, Servicii

Ai aflat de Stailer? Este sansa ta de a te programa la salon mai usor ca oricand

Daca esti genul care isi cauta mereu solutii pentru a optimiza timpii dedicati unor task-uri, atunci cu siguranta ca te va interesa sa afli despre Stailer. Este o platforma ce te intampina rapid cu un filtru si din cateva click-uri te ajuta sa iti programezi vizita la un salon.

Te-ai gandit vreodata cu ce frecventa mergi la salon? In mare parte publicul feminin este cel care prefera adesea sa treaca mai des pragul unor astfel de locatii. Se si intelege de ce. Sunt servicii variate avute in vedere. Insa mai nou si barbatii sunt fani ai acestor servicii, mai ales ca acestea sunt adaptate si pentru ei. Moda, ca sa spunem asa, este ca un barbat bine sa fie cel care apeleaza la saloane cu servicii de epilare pentru barbati, are manichiura impecabila. Iar pentru asta are nevoie de servicii profesionale.

Alege Stailer. Iata de ce

In fond toata viata este despre alegeri, iar cele pe care le faci ar trebui sa te avantajeze. Asadar, vezi si aici detalii despre aceasta platforma. Stailer este liantul intre tine si cei care presteaza servicii de hair and beauty. Te va incanta sa stii ca:

  • Este gratuit

Fata de orice alta metoda, fata de orice tip de aplicatie sau de metode pe care le avem la indemana in zilele noastre Stailer vine cu un concept ceva mai diferit. Nu presupune sa instalezi ceva, sa platesti ceva. Totul este gratuit, pentru oricine acceseaza pagina. Exista varianta de a-ti face cont sau nu aici, dar nici din acest punct de vedere nu se poate spune ca ai avea ceva de platit.

  • Nelimitat

Nu esti conditionat nici din acest punct de vedere. Poti oricand sa accesezi pagina, fie zi, fie noapte. Poti face cate cautari doresti, cate programari iti doresti. Convenabil, nu-i asa?

  • Disponibil in marile orase

Deocamdata vorbim despre orase precum Iasi, Timisoara, Oradea, Cluj si Bucuresti. Daca esti din unul din aceste orase sau ajungi aici turist fiind, te va incanta ca poti folosi Stailer. Si poate ca pe viitor sa existe o lista si mai lunga a oraselor disponibile.

Inca te intrebi de ce sa alegi aceasta varianta? Ei bine, sa ne gandim la un caz concret. Ai mers la un salon din cartier, ai ajuns la partea cu cat face si surpriza, totul costa mai mult decat ai estimat tu. Nu te poti contrazice cu cel care oricum presteaza servicii la negru. Fiscalitatea este si ea o problema in acest domeniu.

Prin Stailer este mai usor sa eviti astfel de cazuri. Inca de inainte sa te programezi vei sti si care sunt preturile practicate, ba chiar cat ar dura un serviciu anume. Prefera sa mergi la sigur cum se spune.

In plus, totul este mai rapid si mai eficient programat. Si asta pentru ca nu este exclus sa gasesti prin aceasta platforma un loc liber la salon chiar si in aceeasi zi.

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *