stailer
Frumusete, Servicii

Ai încercat Stailer? Ai putea avea nevoie, așa că află despre avantajele acestei aplicații

Dacă ai încercat în ultima vreme să te programezi la salon și cu greu ai reușit asta, atunci în mod sigur trebuie să știi că o aplicație este salvatoare. Pe numele său Stailer, aceasta poate fi ușor de instalat, oferă acces gratuit publicului larg, iar beneficiile utilizării acestei platforme și aplicații nu se opresc aici.

Aplicatia Stailer include saloanele de hair and beauty din 41 de orașe ale țării. Toate aceste locații sunt prezentate cu detalii care ar putea face diferența pentru utilizator. Dorești să știi de la bun început cum stă treaba cu prețurile? Ai dori să știi mai multe despre cel sau cea în mâna căreia te lași pentru o schimbare de look? Ei bine, prin Stailer descoperi detalii precum preț, durata unui serviciu, locația exactă, fotografii din interior, precum și recenzii ale clienților.

Cum poți folosi Stailer

Stailer permite acces gratuit la lista de saloane, poate fi utilizat simplu și rapid. În varianta platformei cei interesați pot face programări fără să aibă cont de utilizator. În varianta aplicației, logarea poate fi rapidă, cu aceleași date ale contului de Facebook.

Intră în lumea Stailer. Este atât de practic și de ușor de realizat o programare. În acest sens, căutările, dar și setarea în sine a unei programări înseamnă totul gratuit. Nu va mai fi necesar să suni de la salon la salon pentru a efectua o programare. Confirmarea vine pe loc, iar dacă este necesar să modifici ceva la aceasta sau să o anulezi vei putea face totul ușor, din cont, în aplicație sau direct din platformă.

Încearcă noi saloane de beauty

Ești reticent/ă în ceea ce privește o nouă locație? Nu știi exact cât de mulțumit/ă vei pleca pe ușa salonului? Poți afla mai multe detalii cu ajutorul lui Stailer. Multe din saloane pot fi noi pentru tine și nici nu ai avea cum să ții pasul cu noutățile în materie de locații de înfrumusețare. Stailer permite să îți activezi locația și astfel îți va sugera care sunt saloanele din preajma ta. Află totul despre acestea, implicit ce părere au și alți clienți despre serviciile prestate aici.

Pentru aceste beneficii nu trebuie să plătești nimic. Stailer înseamnă acces gratuit, indiferent câte căutări faci, câte programări realizezi lunar. Vezi aici alte detalii despre Stailer.

Agenda ta personală, la un click distanță

Dacă mai ai nevoie de și mai multă convingere că ai ales bine, află că Stailer îți permite să setezi și remindere. Acestea sunt de tip sms și pot fi primite cu cât timp înainte îți dorești să ți se amintească despre programarea efectuată.

Acest beneficiu este al celor care au cont pe platforma Stailer. Vei avea toate datele memorate, poți repeta programările, poți face altele, poți anula pe unele, ba chiar îi poți programa și pe cei dragi ție prin aceeași metodă.

Când vom înțelege cât timp pierdem din cauza unor taskuri banale, cum ar și să suni de la salon la salon în căutarea unui loc liber, vom înțelege că Stailer este un instrument practic. Este și gratuit, deci ce mai așteptați până când să îl folosiți?!

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *