Stiri, Tehnologie

Apple Watch 2.0 va avea un „update minor”

Ceasul inteligent marca Apple va avea un nou update de care va beneficia in luna martie, sustin sursele oficiale. Se crede ca o versiunea reproiectata a ceasului a inceput sa intre deja in productie. Cu toate acestea, potrivit TechCrunch, un ceas reproiectat acum, nu isi va face aparitia decat abia in cursul anului viitor.

„Mai multe lucruri pe care le-am auzit (de la diverite surse) mi-au indicat faptul ca nu vom vedea un hardware uimitor a noului model Apple Watch ce se va lansa oficil in luna martie a anului curent”- sustine Mathew Panzarino. Acesta a mai adaugat: „am mai auzit unele zvonuri care sugereaza ca Apple ar putea livra o revizuire minora a Apple Watch, care ar putea include o camera FaceTime- si nu ceva mai mult- dar cu toate acestea, nu va fi un ceas la capacitatea sa maxima. Carcasa Watch 2.0 nu va include, nici ea, mari modificari”.

Apple Watch Update

Pana in prezent, Apple nu a dezvaluit care ar putea fi cifrele de vanzare ale acestui ceas. Cu toate acestea, exista zvonuri care sustin ca noul model Apple Watch ar putea sa intre in productie. Un furnizor al Apple, din Taiwan, a declarat ca ne aflam la sapte luni distanta de lansarea noului model. De asemenea, se crede ca noua generatie a dispozitivului va avea o speranta de viata mai mare a bateriei, o camera frontala dar si alte caracteristici imbunatatite.

Daca zvonurile se dovedesc a fi adevarate, dispozitivul modificat se va lansa la aproape un an de la lansarea primului. O declaratie a producatorului taiwanez- Quanta, sustine ca un nou Apple Watch va fi disponibil publiclului larg la sfarsitul celui de-al doilea trimestru al anului viitor. In plus, se pare ca dimensiunea, forma si rezolutia noului Apple Watch vor ramane la fel ca si in cazul generatiei trecute.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *