apple watch 2
Gadget, Stiri

Apple Watch 2- inovatie sau upgrade?

Cand Tim Cook a anuntat lansarea Apple Watch, acesta a sustinut ca va fi un dispozitiv care ne va revolutiona viata. Evident, exista si alte accesorii tehnologice, dar cu toate acestea, Apple Watch chiar a reusit sa schimbe lumea, fiind un dispozitiv pe care nu oricine si-l poate permite.

Apple Watch 2 este in decurs de dezvoltare, sustinandu-se ca data de lansare va fi undeva pe la mijlocul anului 2016. Aceasta informatie vine de la Qanta, compania producatoare a unor piese ce vor face parte din Apple Watch 2. Presedintele companiei, Barry Lam, a dezvaluit ca lansarea Apple Watch 2 ar trebui sa fie undeva in ce-a de-a doua jumatate a anului 2016, daca se ia in considerare si timpul dispus procesului de fabricatie. Desi declaratiile acestuia nu reprezinta o pozitie oficiala a Apple, se pare ca totusi exista o intelegere in realizarea Apple Watch 2.

Cu toate acestea, Tim Cook este ingrijorat in ceea ce priveste Apple Watch 2, deoarece la lansarea primului model, compania si-a propus ca astfel de ceasuri inteligente sa fie un must-have pentru oricine. Ei bine, acest lucru nu s-a intamplat, cu toate ca Apple Watch a preluat cea mai mare parte a vanzarilor de astfel de gadget-uri- aproape 95% din vanzarile de pe piata au fost cele de la Apple.

Apple Watch 2- o versiune imbunatatita

Comparativ cu prima generatie, Apple Watch 2 nu ar trebui sa fie doar o versiune mult mai imbunatatita, ci ar trebui sa fie o tehnologie cu adevarat uimitoare, care sa atinga ceea ce si-a propus Cook. Unul din motivele pentru care Apple Watch nu a devenit atat de popular a fost pretul exagerat al acestuia dar si lipsa de compatibilitate cu Android. Utilizatorii de Android sunt mai obisnuiti cu astfel de accesorii din moment ce exista mai multe optiuni si aplicatii cu acest sistem de operare.

De asemenea, se presupune ca Apple va alege varianta rotunda in ceea ce priveste design-ul, existand zvonuri care sustin ca noul model va fi un dispozitiv orientat exclusiv catre monitorizarea sanatatii oamenilor. In cazul in care se va adopta un design mai ok iar preturile ar fi mai acceptabile, exista sanse mari ca Apple sa cucereasca domeniul.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *