tehnologie
Media, Stiri

Aspecte pozitive ale tehnologiei

Acum cand suntem practic inconjurati de tehnologie suntem clar de acord ca acest domeniu ne schimba viata. Cu impact in orice segment al vietii partea pozitiva din tehnologie vine la pachet cu o serie de factori precum:

  1. Procesul automat din industrie. Mare parte din ceea ce insemna munca fizica este acum inlocuita de tehnologie si de procese automate. In plus doar imagineaza-ti cat timp am pierde chiar si numai pentru munca de zi cu zi in propria casa, pentru propriul confort. Este cert ca masinarile pot adopta se pare noi functii si moduri de munca.
  2. Schimbare in modul de transport. Si aici tehnologia este de impact caci daca in trecut existau doar animalele acum avem diversitate in ceea ce priveste gama de masini ultra moderne.
  3. Reduce riscul de deces. Tocmai pentru ca tehnologia este una avansata, tocmai pentru ca exista posibilitatea de a inlocui concret munca umana se pare ca si speranta de viata creste, riscul de accidente scade.
  4. Munca progresiva, rapida. Domeniul de software este unul din cele mai complexe. Acum internetul si datele de baza sunt cele mai importante surse, sunt cele mai eficiente platforme de munca cu cea mai mare capacitate de stocare din lume la momentul actual.
  5. Lumea de social media redefineste modul de comunicare. Am ajuns atat de departe incat putem comunica la distanta si chiar si wireless. Sunt noi dimensiuni care ajuta atat cand vine vorba de comunicare, munca cat si de entartainment, recreatie.
  6. Satelitii. Comunicarea prin sateliti este de asemenea un fapt foarte important cand vine vorba de impactul tehnologiei. Nu ar fi existat transmisii  live de exemplu si in cauza nu se pune accent numai pe partea de radio si TV.

Este destul de greu sa rezumi toate aspectele pozitive ca si impact al tehnologiei in viata umana. Cert este ca tine de dezvoltare si de un upgrade al modului in care traim si ne facem chiar si traba de zi cu zi.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *