Stiri, Tehnologie

Avantajul achizitiilor la mana a doua

Un produs de tip second hand este, contrat aparentelor si a ceea ce unii spun, un produs functional. Singurul aspect care apare ca o nota diferentiala tine de noutatea lui. Nu este nou scos pe poarta fabricii si ambalat de producator insa asta nu inseamna ca nu este inca un produs bun de care sa te bucuri.

Actual, se vand la mana a doua o gramada de produse. Poate fi vorba de imprimante second hand, telefoane, electronice si electrocasnice. De fapt daca stam sa ne gandim bine se pare ca in ultima vreme exista o piata a cumparatorilor si o intreaga industrie pentru orice este second hand, de la masini si pana la haine.

Care este marele avantaj cand vine vorba de produse second hand? Pretul. Este cel care face marea diferenta cand ai de facut o achizitie. Cu un pret mai mic insa deloc cu rabat la calitatea unui produs, cumparatorul se bucura de posibilitatea de a face o achizitie. Pana la urma sunt cazuri in care numai un imprumut de mare valoare ar putea sa ajute la o achizitie de acest fel, cu riscul de a se indatora pe ani buni. Nu suna tocmai bine asa ca visul se implineste cu mult timp mai repede si intr-un mod mai bun cand se recurge la varianta de second hand.

Un alt avantaj il reprezinta si costurile de intretinere de asemenea. Asta pentru ca spre exemplu la o masina taxele si tot ce tine de folosirea ei sunt sume la cote mai mici. De asemenea asta se intampla si in alte cazuri. Iar cand vine vorba spre exemplu de componente PC sau chiar de un calculator complet se tine cont de faptul ca unele produse de acest gen sunt doar ajunse in depozit dupa o perioada foarte scurta de folosire asa ca se merita sa se ia in vedere o astfel de achizitie.

Nu in cele din urma, industria in sine a produselor vandute la mana a doua inseamna un mare avantaj pentru toata lumea. Accesibilitatea este ceea ce, spus pe scurt, aduce un mare avantaj pentru orice clasa de persoane. Indiferent de clasa, varsta si asa mai departe tehnologia este accesibila de toti. Chiar daca sunt atat de multe variante bugetul nu este de fiecare data cel care sa permita anumite achizitii. Alternativa gasita este tocmai in acele produse ce vin la mana a doua.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *