blue monday
Sanatate, Stiri

Blue Monday – cea mai deprimanta zi

Sa crezi sau nu, data de 19 ianuarie pare sa fie cea mai deprimanta zi din an. Cel putin asta sustine un psiholog britanic care din 2005 continua sa alerteze asupra acestei zile. Studiile confirmate de realitate arata ca in preajma sarbatorilor de iarna exista o mai mare tendinta de suicid pentru ca oamenii adancesc ideea de singuratate. Cu toate acestea se pare ca punctul critic nu este depasit inca.

Britanicul Cliff Arnall este „acuzat” de opinia publica ca incearca sa influenteze ideea de vacanta. Ideea sa tine si loc de promovare pentru o agentie de turism asa ca multi tind sa nu creada ca are baze reale. Si totusi, specialistul spune ca a dezvoltat o intreaga teorie matematica pentru a descoperi acest lucru. A treia zi de luni din an este cea mai putin motivanta din varii puncte de vedere.

Mai toata lumea uraste inceputul de saptamana. Chiar asa? La asta s-ar putea adauga si lista de facturi ce apar de dupa sarbatori, faptul ca vremea nu este una prielnica pentru prea multe activitati si mai ales pentru cele placute – nu este nici cald, nici prea frig, nici nu prea mult entuziasm de zapada. Toate adunate inseamna asadar un plus de stres cand efectiv nu ne simtim in stare sa ne gasim o motivatie.

Lunea trista ar putea exista cu adevarat. Conform astrologilor in aceasta perioada incepe contorizarea spre marea schimbare din punct de vedere al zodiacului chinezesc. Nu este exclus sa experimentam dureri de cap si confuzie asadar, pe undeva, totul se leaga.

Ramane sa vedem in ce masura suntem sau nu influentati de un astfel de sir de aspecte. Acum ca stii despre asta s-ar putea sa iti induci ideea de tristete si de blue monday. Dar tu esti prea puternic pentru asta ceva, nu-i asa?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *