bon_fiscal
Stiri

Bonul fiscal – noua lege

Platim pentru orice in jurul nostru, platim pentru diverse servicii. Doar ca asa cum prevede legea ar trebui sa avem parte de un bon fiscal din partea comerciantului. Asta nu se intampla prea des, din pacate. Simtim si noi cum exista si oameni care fac ceva: noua lege a bonului fiscal este cea care ii cam pune la zid pe cei care au intentii mai putin ortodoxe.

Noua lege presupune ca un bon fiscal care nu se acorda ca urmare a unei achizitii reprezinta pentru cei care au de achitat o sansa de a nu plati. Practic, nu ti se ofera bon fiscal inseamna ca nu esti obligat sa platesti. Orice bun detinut se atesta cu document si aferent bon fiscal asa ca se poate refuza fara dar si poate.

Desigur, legile sunt interpretabile, asa ca unii nu cred in veridicitatea acestei legi pentru ca vor fi abuzuri din acest punct de vedere. Se pot intampla, cum de altfel au fost si pana acum. Consideram astfel ca nu ar trebui sa nu mai facem un pas spre evolutie cu frica a ceea ce ar putea urma? Ca raspuns la un astfel de concept guvernantii spun ca totul se poate raporta, ca se inregistreaza data si ora unui incident de asa natura.

Desigur, comerciantii isi incearca si ei norocul. Au tot facut asta pentru ca acolo unde se cerea in mod expres un bon fiscal se argumenta ca nu merge casa sau se ofereau sa dea in schimb un bon chipurile insa care nu era fiscal. Hotia inca este la drum mare asa ca ramane de vazut in ce masura se vor schimba lucrurile, de vreme ce acum clientii au o mai mare putere sa spunem.

Votata deja si cu numai cateva formalitati la activ pentru a aparea oficial legea bonului fiscal este intens comentata deja.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *