Capitala usturoiului lanseaza sucul cu usturoi

suc cu usturoi

Nu am fi crezut sa ajungem si in acest punct insa se pare ca sucul cu usturoi nu mai este atat de absurd. In capitala usturoiului si anume in Aomori din Japonia reteta unui atsfel de suc este unica si deja o emblema pentru zona in sine.

Numita “Jats Takkola”, bautura cu pricina contine o aroma de usturoi, asta ca sa demonstreze inca o data ca zona este caracterizata de acest comndiment – a se lua in seama ca aici anual se recolteaza cantitati foarte mari de usturoi. Pe cat de ciudat pe atat de adevarat, se pare ca nu este singura bautura de acest gen. Inghetata, bere si numeroase alte tipuri de bauturi au avut printre altele si stilul cu usturoi, pentru cei care au nevoie sa simta cu adevarat acest condiment in orice tip de mancare, aliment servit.

De ce cola si de ce cola cu usturoi. Producatorii locali si-au incercat clar extravagantele, crezand ca astfel isi vor castiga respectul celor din public. Se vede ca s-au straduit, avand in vedere ca nu sunt la primele lor incercari de a realiza astfel de bauturi cu astfel de arome. Acum spun ei ca au gasit cea mai optima reteta, pe baza de usturoi tocat fin – precum la tigarile care isi schimba gustul, aroma cu aroma lor mentolata, se pare ca aceasta bautura trebuie agitata pentru ca mixul de usturoi sa fie bine amestecat cu cel de cola.

Ce spun producatorii despre aceasta noua reteta. Nici macar nu inscriu pe reteta ce anume contine bautura deci acea aroma chiar si fina sa fie nu este trecuta pe lista. Asadar, pentru cei care nu stiu, o sticla de suc cumparata aici vine cu surpriza de final. Asta pentru ca abia la final exista o nota subtila de usturoi. Nu degeaba a fost numita Jats (Takkola), insemnand mirarea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *