Pistolas de jucarie
Diverse, Media, Tehnologie

Cazul ridicol al fetitei de cinci ani, acuzata de terorism

Cand te gandesti la un terorist, probabil te gandesti la grupuri fundamentaliste extremistre precum ISIS sau poate un nebun singuratic cu o bomba intr-un hambar, incercand sa-si puna planul diabolic in aplicare cu mai mult sau mai putin succes. Stai, ce? Te gandesti la o fetita de cinci ani cu o jucarie de plastic? Si asta merge, cred … Stai, nu, nu merge.

Deci, ce s-a intamplat? O fetita de cinci ani de la Mount Carmel Area Elementary School din Pennsylvania astepta autobuzul dupa ore si facea ceea ce fac copii mai bine, adica sa-si impresioneze colegii cu cele mai bune jucarii. Jucaria acestei fetite era un pistolas Hello Kitty care scotea bule de sapun, o jucarie pe care o puteti recunoaste ca avand exact o functie, pe care aceasta a descris-o prietenilor ei drept: „Eu te impusc, tu ma impusti si ne jucam toti impreuna.”

A doua zi, a fost dusa in cabinetul directorului, unde scoala a acuzat-o de lansarea unor amenintari teroriste. Bunul simt ne-ar indica ca un copil de cinci ani ar putea inca sa ude patul mai degraba decat sa tina minte tot ce a spus maine, daramite sa inteleaga ce inseamna un terorist. Asta nu a oprit scoala sa o suspende pe fetita timp de zece zile si sa o trimita la o evaluare psihologica obligatorie. Stai, o amenintare terorista iti aduce zece zile de supendare acolo? Ce ar fi facut daca chiar ar fi bombardat ceva, i-ar fi scazut notele?

Bineinteleg, intreaga intamplare a dus la un intreg scandal. Familia s-a implicat, avocatii s-au implicat, mass media s-a implicat, si pana evaluarea psihologica s-a intors cu echivalentul a „haideti, fratilor, are cinci ani”, plangerea a fost anulata si copilul a fost reintrodus la cursuri, primind si scuze profunde din partea scolii. Haha, glumesc! Declaratia ei a fost schimbata in „amenintare catre altii” si sentinta i-a fost redusa de la zece zile la doar doua zile.

Unii oameni au prea mult zel, nu-i asa?

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *