Greseli
Diverse, Relatii

Ce sa nu faci in pat cu o femeie

Una din cele mai mari provocari pentru barbati este de a se decite ce pozitie sa adopte atunci cand incearca sa satisfaca o femeie. Cea mai mare frica apare atunci cand acesta gandeste ca o femeie se va plictisi de aceeasi pozitie si, in acest fel, isi va pierde interesul pentru sex. Asa ca, intrebarea se pune altfel: care e cea mai buna pozitie sexuala? Cea mai buna metoda de a afla raspunsul la aceasta intrebare este sa nu facii anumite lucruri.

 Iata care sunt principalele greseli atunci cand vine vorba de pozitii sexuale:

Sa imiti tot ceea ce vezi in filmele porno- Acesta e principalul motiv pentru care barbatii dau gres atunci cand vine vorba de sex. Problema apare abia in momentul in care incepi sa realizezi ca acele pozitii sexuale sunt facute in asa fel incat sa dea „bine” la camera, nu ca actorii sa se simta bine. Fii inventiv, insa nu folosi pozitii sexuale pe care le vezi in filme pentru adulti.
Sa o lasi pe ea sa faca toata treaba. Pentru multe femei este incitant sa stea deasupra deoarece au mai mult control a ceea ce se intampla, insa asta nu inseamna ca tu trebuie sa stai si sa privesti. Fa si tu putina treaba!
Femeile vor si au nevoie de experiente emotionale in pat. Multi barbati cred ca daca ramai tacut in timpul sexului este o optiune decat de a-si exprima dorintele. Insa daca nu exista comunicare in timpul partidei de sex si nu-i oferi o experienta emotionala puternica, ea nu poate fi satisfacuta. Uneori si un simplu geamat este suficient.
Nu trebuie sa uiti de ea daca tu ai avut orgasm. Doar pentru ca tu ai obtinut ceea ce ai dorit, nu inseamna ca si ea a ajuns la stadiul  de nirvana. Nu uita, cei mai buni amanti sunt cei fac un efort pentru a se asigura ca partenerele sunt satisfacute inainte ca ei sa fie satisfacuti.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *