reclama craciun
Diverse, Media

Cele mai bune reclame de Craciun

Pentru lumea de advertising perioada sarbatorilor este si momentul prielnic pentru a straluci, la propriu. Asta pentru ca se fac campanii de publicitate si exista o lupta acerba pentru a iesi in evidenta. Este de la sine inteles ca asteptarile sunt mari de vreme ce sarbartorile de iarna au si ele o esenta ce te misca.

Din seria celor mai bune reclame de Craciun se numara si cea a unui mare lant de magazine din Marea Britanie. De fapt totul se bazeaza pe un film, pe o secventa dintr-un film cu si despre razboi, o intamplare adevarata de altfel. Cei de la Sainsbury’s s-au gandit si la o campanie umanitara in egala masura.Asa ca ciocolata care este si elementul de baza, comercializata de aceasta companie, apare si in clip. Ca urmare a vanzarii acesteia se d0reste 0 donare a banilor stransi.

Pentru a intelege aceasta campanie publicitara trebuie sa vezi poate si filmul caci povestea esta una total ravasitoare si emotionanta. Pe frontul de lupta trupele de ambele parti fac un armistitiu si pentru cateva zile cat tine Craciunul nu se mai razboiesc. Exact asta surprinde si reclama in sine.

Din aceeasi serie de reclame de Craciun se numara si altele cu acelasi substrat si fiecare in parte cu atractia fata de public. De pilda copilul care intelege ca prietenul sau cel mai bun, un pinguin, are nevoie de un partener pe masura. Dincolo de ceea ce tine de propria persoana ne gandim la modul in care sa ii facem si pe ceilalti fericiti.

Si povestile continua. Familia intregita, cei care pune pret pe cadouri, modul in care spiritul de sarbatoare este imprastiat fac noi si noi tematici de reclame. Ce-i drept cele mai bune si cele mai multe vin din afara, acolo unde publicitatea este un domeniu cu investitii imense.

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Parerea mea este ca in timpul sarbatorilor apar cele mai frumoase reclame.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *