smartphone-2015
Tehnologie

Cele mai bune smartphone-uri 2015

2015 a fost- si inca continua sa fie- anul inovatiilor in tehnologia mobilelor. Telefoanele Android, dar si iPhone-urile sau cele cu Windows Mobile au avansat atat de mult, incat s-a ajuns la un nivel la care nu am fi crezut niciodata ca se va ajunge. Lansari de telefoane au loc in fiecare luna a anului, iar fiecare model nou lansat este mai impresionat decat cel lansat cu o luna mai devreme, de exemplu.

Cele mai mari progrese din industria mobilelor au fost realizate in domeniul smartphone-urilor. Telefoanele Android au parcurs un drum destul de lung anul acesta, asa ca foarte multi veterani din acest domeniu au reusit sa demonstreze ca Android poate fi viitorul, la fel cum si iOS sau Windows poate fi. Fara o anumita ordine speciala, iata care sunt cele mai tari smartphone-uri ale anului 2015.

Top 3 Smartphone-uri 2015

OnePlus X- este primul model de pe aceasta lista, din cauza simplului fapt ca este cel mai recent lansat telefon de o companie care a uimit oamenii cu OnePlus One. One Plus X este un telefon cu sistem de operare Android si este considerat a fi unul din cele mai bune telefoane ale anului 2015. Acest telefon are o rama de metal, un ecran de sticla de 5 inch acoperit de Gorilla Glass 3. In interior se gasesc 3 GB RAM si 16 GB spatiu intern de stocare, avand un slot pentru microSD.

Galaxy S6 Edge- Samsung a dat lovitura in acest an cu modelul Edge al liniei Galaxy. Curbarea telefonului dovedeste faptul ca firma se afla intr-un continuu progres, avand si un look mai fashion decat orice alt smartphone de la ora actuala de pe piata. Samsung a facut o multime de schimbari atunci cand a lansat Galaxy S6 si S6 Edge, reusind sa depaseasca Apple in acest an, in ceea ce priveste vanzarea de telefoane inteligente. Cu toate ca un S6 Edge este mai scump decat un iPhone, fanii Samsung se declara impresionati si multumiti de noul design.

LG V10- a trecut ceva timp de cand nu s-au mai auzit stiri despre LG. Insa, LG Flex si LG G Flex 2 sunt doua modele mai nonconformiste. Cu toate acestea, compania a schimbat estetica in acest an- atunci cand a lansat LG V10. Avand un display auxiliar deasupra celui principal, LG V10 este similar cu Galaxy Note Edge, S6 Edge si S6 Edge Plus. Astfel, ecranul auxiliar poate fi utilizat ca loc „gazda” pentru aplicatii shortcut.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *