dependenta
Diverse, Sanatate, Stiri

Celebritati ce au trecut peste dependenta

O perceptie generala despre persoanele ce sufera de orice forma de dependenta, fie ca e ea dependenta de fumat, alcool sau droguri, este ca acele persoane nu au deloc moralitate sau ca nu au vointa necesara pentru a renunta. Ceea ce uitam de multe ori sa intelegem este faptul ca acele persoane depind de substantele respective si starea de sobrietate li se pare foarte dificila. Dependentele sunt destul de complexe prin natura lor si e nevoie uneori de mai mult decat vointa si intentii bune pentru a renunta.

Chiar multe din vedetele de la Hollywood, fiind tot timpul sub lumina reflectoarelor, sunt afectate de diverse forme de dependenta. Multe insa au si reusit sa treaca peste, dupa o lupta cu drogurile, heroina sau alte substante.

Angelina Jolie, sursa de inspiratie si model de urmat pentru multe femei din intreaga lume, a incercat aproape fiecare substanta disponibila in lumea drogurilor. Dependenta ei a inceput in momentul in care si-a inceput cariera ca actrita, insa dupa ce s-a casatorit si a avut copii a decis sa traiasca sanatos si sa se elibereze de vicii.

Nici Ben Affleck nu face exceptie de la lista, in 2001 fiind internat intr-o clinica de reabilitare pentru a-si putea depasi dependenta de alcool. Si el a reusit sa treaca peste momentul nefast, iar acum cariera sa este prospera.

Charlie Sheen este renumit pentru problemele sale, de multe ori fiind si arestat. Problemele pe care le avea cu alcoolul l-au determinat sa fie internat in clinici de dezalcoolizare de cateva ori, in cele din urma reusind sa treaca si el peste.

Probleme cu dependenta de alcool au mai avut si Daniel Radcliffe, Drew Barrymore, Matthew Perry, cu totii reusind sa depaseasca etapa nefasta. Printre celebritati care au reusit de asemenea sa treaca peste vicii se mai numara si Robert Downey Jr, Jennifer Aniston, Kelly Osbourne, Russel Brand sau Fergie.

Nu este deloc usor sa scapi de orice forma de dependenta, insa consecintele asupra vietii pot fi tragice daca nu se stopeaza. Daca au reusit celebritati care sunt tot timpul in vizorul paparazzilor, sub lumina reflectoarelor si supuse la atat stres zilnic, atunci oricine poate, trebuie doar vointa si ajutor si sustinere din partea apropiatilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *