despre angajari videochat charm studios
Servicii, Videochat

Charm Studios-Un fauritor de cariere

Charm Studios este deschizatorul de drumuri care s-a indreptat cu pasi repezi catre succes, prin lansarea celui mai mare studio de videochat din Bucuresti, in anul 2008. Compania Charm Studios a fost prima care s-a dedicat calitatii, inovatiei, autodepasirii si elegantei absolute in vederea crearii unui mediu potrivit pentru femei. Pot spune multe despre angajari Videochat Charm Studios, pentru ca eu insami sunt una dintre modelele care s-au format in cadrul acestei afaceri. Dedicarea absoluta a studioului in acest domeniu a avut ca scop atingerea performantelor prin excelenta, seriozitate, respect si valori umane ce sunt esentiale pentru buna functionare in cadrul companiilor corporatiste.

Echipa de manageri pe care Charm Studios a format-o a reusit sa faca istorie, datorita experientei vaste din domeniu. Acestia si-au propus imposibilul – sa creeze un job ideal pentru femei in care castigurile si respectul sa fie la cel mai mare nivel, pentru a salva societatea de joburile nesatisfacatoare de pe piata muncii. Aceasta determinare m-a convins si pe mine sa ma alatur acestei echipe inca din anul 2012. Mi-a fost demonstrat faptul ca, prin munca si perseverenta, piata poate fi revolutionata, impunandu-se un nou stil de viata in care eficienta, calitatea si luxul sa fie pe primul loc. Datorita echipei de specialisti care s-au ocupat amanuntit de fiecare model, Charm Studios este astazi liderul videochatului, fiind nominalizat in cadrul prestigiosului AW Awards de la Barcelona drept „Cel mai bun studio de videochat”(Best Live Cam Studio of The Year).

Inca de la angajare, Charm Studios s-a remarcat cu aceste reusite prin faptul ca mi-a pus la dispozitie un intreg pachet de servicii de care sa beneficiez pe toata durata contractului. Cu o plata bilunara, la fiecare doua saptamani, Charm Studios s-a asigurat ca voi castiga peste 1.000 de dolari pe fiecare perioada, asta insemnand peste 2.000 de dolari lunar. In acest sens, eu am avut cale libera catre performante, cu posibilitatea de a depasi in fiecare luna castigurile anterioare, datorita comisionului progresiv. Initial, acesta incepe de la 50%, cu posibilitatea de a ajunge pana la 70% din incasari.

Sistemul de functionare al afacerii Charm Studios este unul foarte organizat, avand la baza modelul celor mai mari companii internationale. Prin intermediul colaborarilor cu cele mai mari site-uri la nivel global, Charm Studios mi-a daruit sansa de a-mi crea o cariera ca si model de videochat, prin recunoasterea internationala care se datoreaza castigurilor mari. Din punctul de vedere al eficientei si al castigurilor, Charm Studios este cel mai potrivit loc unde cariera mea se poate defini dupa cum mi-am propus.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *