stailer
Frumusete, Servicii

Cu Stailer, industria frumuseții a căpătat un alt sens

Pentru că saloanele de înfrumusețare nu au rolul de a aduce doar un plus de ceva nou în viața noastră, pentru că este oaza noastră de relaxare atunci când evadăm pentru câteva ore din agitația contemporană, pentru că avem dreptul să ne răsfățăm cu unele dintre cele mai calitative servicii, pentru că avem o singură viață și trebuie să trăim fiecare moment.

“O femeie care se tunde este pe cale să își schimbe viața!“

Da! Pentru asta există saloanele de beauty, pentru că sunt motivul schimbărilor în viața unei femei, atunci când simt că au nevoie de ceva nou, atunci când stima lor de sine este scăzută sau atunci când suferă după o despărțire.

Sunt o mie de motive pentru care saloanele de beauty sunt asaltate de fiecare dată, indiferent de sezon. Și dacă tot discutăm despre acest aspect, am gasit aici câteva aspecte foarte interesante despre cum a evoluat industria frumuseții în materie de tehnologie.

Stailer – cu și despre frumusețe

Este o platformă online care oferă publicului larg o paletă largă de beneficii, cu care iubitorii de saloane se pot delecta. Cu Stailer ne putem programa la un salon în mai puțin de 3 minute. Cum este posibil? Cu tehnologia actuală totul este posibil.

Faptul că programarea, cât și alte aspecte au loc doar online, se eficientizează timpul.

Cu platforma Stailer ne putem programa oricând, la orice salon din zi sau din noapte, la orice salon dorim sau avem nevoie.  Nimic mai simplu de atât!

De altfel, serviciile sunt dintre cele mai diverse din care atât femeile, cât și bărbații, pot alege să se răsfețe pentru că această platformă nu se adresează doar unui anumit public țintă.

Totodată, pentru cine dorește să aibă parte de niște profesioniști în industria frumuseții și vor să se programeze cu platforma Stailer, trebuie să afle că această platformă este 100% gratuită, adică te poți programa la un salon oricând și de câte ori vrei. În plus, nu este nimeni condiționat de a-și face un cont, deși cu un cont, clienții vor avea mult mai multe beneficii.

Digitalizarea vine la pachet cu inteligența artificială, care ne ajută de altfel nu doar să ne eficientizăm timpul, ci să avem parte de performanță și calitate în fiecare minut.

Faptul că putem să folosim platforma online Stailer în industria de beauty, este de bun augur pentru noi, mai ales că nu mai este nevoie să mai dăm vreun telefon, nici măcar pentru confirmarea programării.

Și da, dacă se întâmplă să nu mai ajungem la programarea pe care am făcut-o, nu este o tragedie, o putem amâna sau anula, tot online. Important este să anunțăm acest aspect, pentru a nu da programul stilistului sau coafezei peste cap.

Iată că dacă ne dorim cu adevărat să ne eficientizăm timpul într-un mod inteligent, o putem face în orice moment.

Alegem să mergem la orice salon de beauty dorim și ne putem programa la orice oră din zi sau din noapte. Și asta la câteva click-uri distanță.

Date de contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *