implant buze
Diverse, Sanatate

Cum dai volum buzelor tale?

Probabil ca multe doamne si domnisoare folosesc diverse metode pentru a conferi un aspect de volum buzelor, incat folosesc pentru ajustare un contur de buze, rujuri mentolate si pana la solutii saline in ideea de a obtine mai multa sensualitate. Ce este drept, zambetul, compus din buze si dantura este unul dintre principalii factori atunci cand ne uitam la o persoane, si ne face sa ne conturam o parere despre aceasta.

Pe langa aceste metode simple, care se efectueaza acasa, mai nou se utilizeaza si tehnica implantului de buze, care a luat o mare amploare in ultimii ani, incat multe femei isi doresc rezultate de durata cand vine vorba de realizarea aspectului fizic.

Tipuri de implant pentru buze mai voluminoase

  • Perma Lip, cel mai nou concept in realizarea de implanturi in buze, metoda mai sigura si mai corecta, fiind o tehnica minim invaziva, mai rezistenta, si cu un potential de indepartare in viitor, fara a afecta structura musculara a buzelor. Implantul este introdus prin incizii in  colturile buzelor, similar cu injectiile de umplere, metoda ce asigura sustinerea unui volum marit al buzelor. Perma Lip este implatul care nu necesita inlocuirea acestuia sau efectuarea de tratamente, decat daca exista o complicatie. Procedura dureaza doar o jumatate de ora si se face sub anestezie locala a pacientei.
  • implanturi saline sunt utilizate pentru a spori volumul buzelor printr-o incizie mica, care apoi se umple cu solutie salina. In timpul procedurii, doctorul estetician poate ajusta volumul incat la final pacienta sa fie multumita de rezultate. Aspectul natural si timpul minim de recuperare confera mai multa calitate acestei metode. De remarcat este ca implantul salin nu lasa urme sau cicatrici, deoarece salina injectata are efect antiinflamator.
  • transferul de grasime este o alta metoda de a da volum buzelor tale si implica folosirea unei seringi pentru a extrage grasimea din fese sau in alte zone adipoase ale corpului, spalarea acesteia cu solutie salina si injectarea acesteia in buze, sub efectul anesteziei locale, pentru a maximiza confortul.

Desigur, ca acestor tehnici li se mai adauga si altele, iar in cazul in care doresti sa ajustezi ceva la tine, intreaba intai medicul estetician, pentru mai multa siguranta si incredere in alegerea unei astfel de modificari.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *