Diverse, Sfaturi, Tehnologie, Util

Cum sa cumperi actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG) in doar 3 minute!

Actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG), celebrul institut de chirurgie, a fost infiintata in anul 1995 si au fost listate la bursa NASDAQ. Actiunile institutului chirurgical cresc tot mai mult odata cu trecerea anilor. Intuitive Surgical, Inc. inregistreaza permanent o crestere si aduce inovatie in domeniul chirurgical. Actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG) se numara printre cele bine cotate.

Interesul pentru acest institut a devenit tot mai mare. Intuitive Surgical, Inc. (ISRG), pentru cei care nu stiu, este unul dintre institutele medicale care integreaza tehnologie avansata in echipamentul medical. Interesul investitional este ridicat, mai ales pentru ca ai posibilitatea de a cumpara astfel de actiuni fara comision.De ce ai vrea sa investesti in actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG)? Viziunea inovatoare este unul dintre factorii care caracterizeaza Intuitive Surgical, Inc. Vorbind despre un institut chirurgical care produce echipament pentru interventii neinvazive, este cunoscut in domeniu.

Cum sa cumperi actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG) in doar 3 pasi simpli, fara comision

Una dintre platformele cunoscute in acest domeniu este eToro, pe care o recomandam. De ce facem o astfel de recomandare? Platforma are peste 25 de milioane de investitori si mai mult de 30 de milioane de utilizatori la nivel global. Acestia tranzactioneaza actiuni, criptomonede, valute, indici, ETF-uri si alte marfuri in peste 3000 de companii listate. Poti sa cumperi actiunile de top si sa nu platesti niciun comision si nu vei fi limitat in ceea ce priveste volumul de tranzactionare.

 Afla aici cum poti sa cumperi actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG) in doar 3 pasi simpli, in doar 3 minute!

  1. Creaza un cont

Trebuie sa intri pe platforma eToro si sa iti creezi un cont, intr-un mod simplu, completand un formular.

      2. Depune suma in cont

Odata ce contul dumneavoastra este creat, poti depune suma dorita in acesta. Suma minima de depunere in Romania este de 100 USD, dar o poti face si in moneda nationala, adica lei.

     3. Cumpara actiunile Intuitive Surgical, Inc. (ISRG)

Odata ce ti-ai finantat contul cu suma dorita, poti incepe sa cumperi actiunile companiilor de top, printre care se numara si Intuitive Surgical, Inc. (ISRG).

Avantajele de a tranzactiona pe platforma eToro!

Aceasta platforma are numeroase avantaje, unul dintre ele fiind faptul ca vei beneficia de zero comisioane pentru volumul de tranzactionare. Daca doresti sa eviti orice risc, in stadiul initial, poti utiliza un cont demo, care este complet gratuit si te va ajuta sa te familiarizezi cu platforma eToro. Un astfel de cont demo este acreditat cu o suma de 100,000 USD virtuali si iti va permite sa iti exersezi abilitatile de investitie.

 eToro nu este doar un loc pentru tranzactionare, ci si o platforma de invatare. Aici vei invata o multime de lucruri despre domeniul investitiilor si te vei educa in mod continuu. Vei putea sa experimentezi fiecare abilitate pentru a obtine rezultate remarcabile. Academia eToro te va ajuta sa te initializezi in acest domeniu si sa te perfectionezi prin fiecare abilitate pe care o ai in acest domeniu, ulterior intelegand si dinamica bursei.

Concluzie

Investitia in actiuni este o activitate care va poate aduce beneficii semnificative si te va incanta cu tot ceea ce vei invata despre acest domeniu. Vei fi mereu informat prin intermediul platformei eToro cu privire la actiunile aflate in tendinta, rezultatele investitiilor si evolutia pietei.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *