Cuplu certandu-se
Diverse, Relatii

Cum sa nu te desparti de cineva

De ce nu stim sa ne despartim normal? Oricat de scurta ar fi fost relatia sau perioada de intalniri, cel mai frumos si corect lucru este sa va intalniti candva (eventual intr-un loc public pentru a evita dramele sau omorul, haha) si sa-i explici clar si concis persoanei respective ce anume te face sa vrei sa inchei relatia. Insa, cati dintre noi facem asta? Majoritatea ne ascundem dupa replica „Nu e vina ta, e vina mea, eu nu sunt pregatit(a) pentru o relatie”, lucru care nu este adevarat, facand persoana cealalta sa nu realizeze ca greseste cu ceva in viata. Incercand sa eviti un scandal si sa limitezi contactul cu cealalt cat mai curand, servem aceasta minciuna, doar pentru a scapa usor. Insa, nu ne dam seama ca persoana aceea va iesi cu altcineva care va urma sa-i spuna, la fel, dupa o perioada, ca nu e vina lui/ei, ci doar nu e momentul. Iar tu, la randul tau, vai da peste cineva care crede ca n-a gresit cu nimic in relatia precedenta pentru ca nu i s-a spus adevarul. De cat de mult efort ne-am scuti unii pe altii, daca am proceda cu totii corect?

Un alt mod de a te desparti de cineva este printr-un mesaj pe telefon sau Facebook. Poate e de inteles daca e o relatie la distanta, insa cand va aflati in acelasi oras si procedezi asa esti cel mai mare las/cea mai mare lasa. Nimanui nu-i place sa se desparta, insa daca procedezi astfel, spune multe si despre tine si poate si celeilalte persoane ii va fii mai bine fara tine.

Cea mai urata metoda este, de departe, ignorarea brusca. Dupa ce raspunzi tot mai rar la telefon si mesaje, incepi sa nu mai raspunzi deloc, lasand persoana cealalta sa-si dea seama dupa ceva timp ca voi chiar nu mai sunteti impreuna.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *