baterie telefon
Tehnologie

Cum salvezi bateria unui telefon sau gadget

Orice dispozitiv mobil de care te bucuri acum va fi in scurt timp cel uzat care nu iti va mai fi la fel de usor si de folos. Pentru ca cel mai adesea se intampla ca bateria sa fie afectata ar trebui sa tii cont de modul de intretinere a unui astfel de dispozitiv pentru ca partea de acumulator sa fie una pastrata cat de bine.

Descopera ce greseli faci si  cum iti afecteaza asta bateria:

  1. Inchide aplicatiile de web, de orice fel. Chiar si cand acestea sunt doar pe fundal astfel de aplicatii pot consuma din baterie. Stiai spre exemplu ca in momentul in care te afli intr-o zona fara arie de acoperire in ceea ce priveste semnalul telefonul tau se va consuma mai repede in ceea ce priveste bateria, asta in incercarea de a-si gasi sursa de conexiune? Inchide totul daca nu iti este de folos in acel moment.
  2. Schimba fundalul de tip live. Acesta consuma si el si destul de mult asa ca evita animatiile care te amuza sau pur si simplu arata bine.
  3. Cat de mult si cat de tare lumineaza ecranul tau inseamna de asemenea baterie consumata. Asa ca cel mai bine este sa reglezi totul dupa nevoile zilei, adaptare dupa fiecare aplicatie in parte si asa mai departe. In orice caz nu te baza pe ideea ca luminozitatea full te ajuta sa vezi mai bine. Oricum ce e prea multa strica.
  4. Tonul tastaturii sau volumul soneriei sunt si ele aspecte care se leaga de aceeasi poveste. Vor consuma din ce in ce mai mult din baterie asa ca prefera sa pastrezi totul la nivel mediu. Si daca te gandesti la notificari afla ca si acestea iti consuma bateria. Vibratiile intense sunt o cauza insa nu singura asa ca triaza din ele in asa fel incat sa ajungi doar la minime necesitati.

Pare greu?

S-ar putea să-ți placă și...

1 comentariu

  1. Daca respectam sfaturile din acest articol, am putea sa economisim foarte mult din baterie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *