dacia-duster-connected-orange
Auto, Stiri

Dacia lanseaza un nou model Duster

Dacia Duster reprezinta cel mai bine vandut model al gamei de masini Dacia, inregistrand vanzari ridicate in statele din Europa de Vest. Insa, recent, producatorul Dacia a lansat o noua editie a modelului Dacia. Astfel, noul model imbunatatit poarta numele de Duster Connected by Orange si este creat in colaborare cu reteaua de telefonie mobila- Orange. Exista zvonuri care sustin ca acest model nou este destinat celor pasionati de tehnologie, mai ales daca isi doresc sa beneficieze de avantajele tehnologiei atunci cand conduc.

In acest sens, producatorii Dacia au echipat noul model cu un dispozitiv Wi-Fi, care se gaseste in bord, avand capacitatea de a asigura accesul constant la Internet, insa prin intermediul retelei de telefonie Orange. Acest sistem pus pe picioare de catre Orange Romania face posibila conectarea a maxim 10 dispozitive conectate simultan la echipamentul de Internet al masinii, existand si un trafic lunar de 12 GB cu viteze 4G in fiecare luna, pentru o perioada de doi ani de zile.

Lasand aceasta optiune uimitoare si avantajoasa deoparte, cei de la Dacia au integrat si noi jante de aluminiu cu dimensiunea de 16 inch, avand un aspect cromat. In ceea ce priveste habitaclul masinii, autovehiculul beneficiaza, in prezent, de scaune acoperite cu tapiterie textila, iar schimbatorul si volanul sunt imbracate in piele. De asemenea, noul model Dacia Duster va avea incalzire in scaunele din fata si un sistem de asistenta video la parcari.

Dacia si Orange

Dacia nu se afla la prima colaborare cu cei de la Orange, astfel ca generatia trecuta a Daciei Sandero a fost subiectul unei colaborari de acest gen in anul 2011. Noul model Duster este dotat cu o motorizare de 1.6 pe benzina si are 114 cai putere. Pretul masinii Dacia Duster Connected by Orange incepe de la 15.400 de euro si ajunge pana la 19.100 de euro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *