Fotoliu-cu-masaj
Diverse, Stiri

Decorul casei tale prinde contur

Casa este elementul in care ne regasim si ne simtim cel mai bine, incat atunci cand incepem cu renovarea acesteia ne gandim de cela mai multe ori la culoare, la mobilier precum si la acele elemente menite sa ne aduca satisfactie si sa ne faca sa ne simtitm din ce in ce mai confortabili in propria noastra zona de liniste.

Unii din cei mai mari designeri interiori spun ca decorul casei incepe cu unele elemente printre care: ferestrele, perdelele, tipurile de mobilier, dar si de florile naturale care nu trebuie sa lipseasca din casa. Daca vrei sa optezi pentru un living in care sa te simti in siguranta trebuie intai sa dai culoare peretilor camerei, incat este bine sa optezi pentru acele culori care iti relaxeaza ochiul si iti confera o stare de bine, culori vii precum verde lamai, albastrul cerului sau un crem deschis.

Decorul casei tale prinde contur

Daca alegi un mobilier fii sigura ca acesta este din stejar sau din lenm de visin incat vor conferi mai multa rezistenta si durabilitate pieselor tale de mobilier si nu vei fi nevoit sa le schimbi din 3 in 3 ani. Pentru un plus de contur si de relaxare pune cateva flori in ghivece. Daca esti mai indraznet si vrei sa faci o investitie pe termen lung in relaxarea ta, atunci este cazul sa optezi pentru un fotoliu masaj preturi mici care foloseste tehnologia de scanare a formei corpului tau incat sa beneficiezi de un masaj personalizat atunci cand vii obosit de la munca.

Un fotoliu de masaj iti va conferi relaxare, incepand de la gat, umeri, spate si talie, pentru ca indepartarea durerii este principiul pe care se bazeaza o relaxare buna. Rolele de masaj permit o mai buna miscare a componentelor incat cu siguranta vei scapa de acele durei vertebrale din zona cervicala, lombara sau toracica.  Cu siguranta o zi in care ai stat pe scaun la birou sau in care ai descarcat marfa se va finaliza cu un masaj de relaxare, pentru ca tu sa te simti in forma pentru un somn linistit.

Cand vine vorba de decor, o sensibilitate crescuta se acorda perdelelor, care constituie un factor de decizie in conturul casei tale, iar daca ne limitam la locul in care te relaxezi, acestea trebuie sa fie conforme cu lungimea camerei, dar si cu spatiul. O perdea prea lunga oboseste ochiul, iar o perdea prea scurta nu este estetica, iar ca si ornamet, o perdea prea inflorata nu caracterizeaza spatiul ca fiind unul linistit.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *