drona amazon
Diverse, Gadget, Stiri, Tehnologie

Drona pentru livrari

Epoca dronelor abia ca a inceput si se pare ca are un impact destul de major asupra desfasurarii vietii noastre. Utilizarea dronelor in arta, razboi si descoperiri stiintifice a descoperit miscari si evolutii rapide, insa folosirea lor in scop comercial este un subiect care a aparut in jurul producatorilor de foarte mult timp. Cu toate acestea, lucrurile par a se misca din nou: Amazon a dezvaluit recent un videoclip care descrie cele mai rapide si mai prospere done din lume- disponibile pentru a livra bunuri si produse: Amazon Prime Air.

Amazon Prime Air

Asadar, aceasta drona a celor de la Amazon are abilitatea de a zbura pe distante de aproape 24 kilometri la inaltimi mai mici de 122 de metri. Potrivit informatiilor din videoclip, Amazone Prime Aire poate livra comenzi in termen de 30 de minute sau chiar mai putin, cu conditia ca si consumatorul sa fie in apropiere. In viitor, cei de la Amazon planuiesc sa realizeze o „familie de drone Amazon- cu design diferit in functie de conditiile de mediu”.

Desingul ales pentru Amazon Prime Air este mai diferit fata de prototipurile propuse anterior. Aceste modele mai noi par sa fie hibride intre un elicopter- drona si un avion- astfel, acestea reusesc sa se ridice pe verticala sau sa aterizeze in stilul unui avion. Cu toate ca s-au pregatit pentru aceasta schimbare uimitoare, cei de la Amazon au sustinut ca au 12 stiluri-prototip diferite pentru drone, care sunt dezvoltate si se afla in stare de testare in America, Marea Britanie si chiar si in Israel.

In prezent, dronele celor de la Amazon au primit aprobare in Statele unite ale Americii din partea Asociatiei Aviatiei Federale (FAA) in martie, anul 2015. Cu toate acestea, dupa cum a declarat si site-ul WIRED, reglementarile de zbor din Marea Britanie ar putea impune o serie de obstacole dronei Amazon Prime Air in Anglia. De asemenea, FAA a estimat ca vor fi peste 7500 de drone comerciale in Statele Unite pana in anul 2018.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *