Stailer
Frumusete, Servicii

Economisește timp și fă o programare la salon prin Stailer!

Timpul este marea noastră problemă, a tuturor. Lipsa lui nu ne permite să îndeplinim toate activitățile zilnice, deseori fiind necesară amânarea lor pe o altă zi sau săptămână. Acest proces se întâmplă și atunci când trebuie să mergi la frizerie sau la salonul de manichiură. Economisește timp și fă o programare la salon prin Stailer!

Ce reprezintă platforma Stailer?

Platforma Stailer permite clienților să facă programări la saloanele sau stiliștii preferați, în doar câteva secunde. Aceasta este foarte utilă și pentru cei care prestează serviciile, fiind mult mai vizibili în mediul online. Posibilitatea de a avea noi clienți se extinde, iar clienții se pot bucura de unele dintre cele mai bune servicii fără să facă prea multe eforturi.

Stailer este un site care cuprinde unele dintre cele mai bune saloane din 5 orașe, respectiv Cluj Napoca, Timișoara, București, Oradea și Iași. Se poate face simplu și rapid o programare la salon Ellisium din Iasi sau poți doar să compari prețurile și serviciile cu alte saloane din zonă. Dacă nu găsești niciun loc disponibil, poți reveni și în zilele următoare sau te poți orienta către un alt salon.

Cum se utilizează această platformă și care sunt serviciile disponibile?

Site-ul stailer.ro nu este deloc complicat, ba chiar de la prima pagină vei fi îndrumat spre efectuarea unei programări. Va trebui să alegi zona în care te afli din lista respectivă, genul tău, serviciul de care ai nevoie, data și ora la care dorești programarea. În scurt timp îți va fi prezentată o listă cu toți stiliștii sau saloanele disponibile atunci, iar dacă nu selectezi ora și data, vor fi afișate toate disponibile oricând. Acum poți face programari la frizerii din Iasi fără să te mai deplasezi din confortul propriei case.

Economisește timp și fă o programare la salon prin Stailer! Site-ul se utilizează foarte simplu, iar dacă nu reusești să faci programarea ai un ghid video care te învață. Serviciile la care poți apela sunt disponibile pentru femei și pentru bărbați, acesta fiind motivul pentru care trebuie să selectezi genul tău.

Doamnele se pot programa la un salon de coafură, la un salon de manichiură și pedichiură, la cosmetică, la masaj, epilare, la pensat și stilizarea sprâncenelor sau genelor, dar și la tratamente pentru păr. Bărbații pot alege între frizeriile care oferă servicii de tratamente pentru păr, aranjat barbă sau tuns, cât și între saloanele de cosmetică masculină, masaj, epilare sau pensat.

Site-ul stailer.ro te ajută să afli toate informațiile de care ai nevoie înainte de a te programa la salon. Dacă nu te mulțumește prețul unui serviciu, nu trebuie să te programezi și nici să fii limitat de timp. Totul se întâmplă gratuit, programările și navigarea pe site nu percep niciun cost.

Economisește timp și fă o programare la salon prin Stailer! Ești stilist și vrei să fii mai cunoscut? Înscrie afacerea pe stailer.ro, acolo unde ai o secțiune destinată doar profesioniștilor! Pentru alte nelămuriri din partea clienților, ei pot accesa live chat-ul sau trimite o solicitare pe e-mailul support@stailer.ro.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *