facebook-notify
Media, Stiri, Tehnologie

Facebook lanseaza aplicatia Notify

Facebook a dezvaluit o aplicatie conceputa pentru a tine la curent utilizatorii de iPhone asupra celor mai recente stiri din lume. Notify a debutat cu mai mult de „70 de statii”, cele mai multe dintre ele servind pentru reviste de presa sau pentru stirile de ultima ora. Lista partenerilor Notify a inclus Wired, Vogue, Vice, Time, Getty Images, CNN, ABC si Comedy Central.

„Fie ca iubesti sportul, celebritatile, stirile, filmele, muzica sau shopping-ul, Notify este aplicatia care iti gaseste stirile care te intereseaza”- a declarat product manager al Facebook, Julian Gutman. Cei care downloadeaza aplicatia Notify sunt invitati sa isi selecteze „statia” de la care doresc sa isi primeasca stirile. Fiecare sursa selectata are abilitatea da a aparea pe ecranul unui iPhone, alertand oamenii sa verifice noile post-uri si stiri.

„Vei primi stiri si notificari, care iti vor aparea direct pe ecranul telefonului, astfel ca o privire rapida te poate tine la curent cu ceea ce se intampla pe tot parcursul zilei. Daca iti doresti sa vezi si sa afli mai multe, nu trebuie decat sa treci sau sa apesi pe orice notificare Notify, dupa care se va deschide link-ul respectiv in browser, unde poti citi articolul intreg, sa vezi un videoclip sau sa vezi intreg site-ul de stiri”- mai adauga acesta.

Notify

Daca o notificare iti atrage atentia atunci cand esti ocupat, utilizatorul poate sa gliseze stirea catre lista de Saved Notifications, avand ocazia sa o citeasca mai tarziu. „Se pot salva toate notificarile primite in ultimele 24 de ore”- sustine managerul. Aplicatia Notify a fost adaptata pentru utilizatorii de iPhone si este disponibila numai in Statele Unite. Lansarea a avut loc in urma cu cateva saptamani, cand Facebook a lansat o caracteristica Instant Articles pentru iPhone-uri, care creste viteza de transmitere a stirilor sau a noutatilor distribuite de prietenii din reteaua sociala gigant. In ceea ce priveste sistemul de operare Android, Facebook anunta ca astfel de caracteristici vor fi disponibile abia la sfarsitul acestui an.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *