Diverse

Facebook si cererile de prietenie

In ziua de azi, popularitatea cuiva este descrisa de numarul de like-uri de pe Facebook si de miile de prieteni din lumea virtuala. Putin cam imposibil sa-i cunosti pe toti, insa pentru a fi o persoana populara in randul celor tineri, trebuie sa ai cat mai multi prieteni. Insa, daca esti o persoana care ii place sa adauge pe oricine in lista de prieteni, devine destul de important sa afli cine te ignora si de ce ar face acest lucru.

Limita de prieteni pe Facebook

Poate nu stiai asta, dar reteaua de socializare Facebook impune o limita de prieteni si persoane pe care le poti adauga la lista ta personala de cunostinte in mediul online. Astfel, daca ai atins limita de prieteni, Facebook nu va mai permite sa adaugi si altii noi. Insa, nu trebuie sa uiti ca exista si utilizatori care pur si simplu iti ignora cererea de prietenie, pe motiv ca nu sunt interesati ori poate ca uita complet de notificare.

Ei bine, daca ai trimis o cerere de prietenie iar respectiva persoana nu ti-a raspuns, atunci poti accesa profilul lor si sa confirmi, ori poti accesa meniul care este dedicat conexiunilor dintre utilizatorii Facebook, pentru a vedea cine iti ignora prietenia. Ei bine, in caz ca insisti ca cineva sa iti fie prieten pe Facebook, poti alege sa stergi cererea si sa o retrimiti din nou- pentru ca aceasta sa primeasca o alta notificare care sa-i aminteasca de tine, in caz ca a uitat, sau poti verifica daca si tu ai uitat sa raspunzi unor persoane.

Astfel, accesezi butonul Friends din bara din dreapta sus si se va deschide o fereastra cu cererile de prietenie care ti-au fost trimise. La baza acestei ferestre vei gasi un buton cu mesajul „See all”, de unde poti alege ceea ce vrei sa verifici: cererile primite sau cele primite.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *