fossil_android
Gadget, Stiri

Fossil lanseaza un SmartWatch exceptional

Ceasurile nu mai reprezinta de mult accesorii care sa indice ora, ci sunt produse destinate infrumusetarii, care sa spuna mai multe despre clasa sociala a persoanei care il poarta. Pe langa toate aceste lucruri, progresul tehnologic asociat secolului XXI a facut posibila existenta ceasurilor smart, cele mai celebre fiind Apple, Samsung, Motorola etc. Dar, ce ai spune daca unul din cele mai iubite brand-uri de ceasuri ar intra in aceasta industrie?

Fossil a fost fondat in anul 1984, iar din acel moment reusit sa fie extrem de popular in industria fashion. Avand o experienta mai mare de un sfert de secol, compania a reusit sa se mentina pe piata cu succes, iar pentru ca Fossil este la zi cu cele mai recente modele de cesuri, luna trecuta si-a anuntat planurile de a fabrica un SmartWatch care sa ruleze cu Android.

Fossil Q Founder

Ceasul Android Fossil va purta numele de Fossil Q Founder si promite acelasi look elegant si clasic, insa cu un soft nou. Cu toate ca cei mai multi fani ai Fossil au asteptat cu nerabdare modelul maro cu curea din piele, acesta nu este disponibil, insa, din fericire, Fossil Q Founder va putea fi gasit in varianta cu material din otel inoxidabil.

In ceea ce privesc specificatiile ceasului inteligent Fossil, acesta promite ca vor fi asemanatoare cu orice SmartWatch de pe piata de la ora actuala. Fossil Q Founder este conceput pentru a avea un aspect clasic de ceas din otel inoxidabil, dar care va fi imbunatatit cu un ecran rezistent la apa cu certificat IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la apa la o adancime de aproape 1 metru vreme de 30 minute.

Alimentat cu un procesor Intel cu o capacitate de stocare de 4 GB si o baterie de 400 mAh, Fossil Q Founder indeplineste standardele cele mai de lux ale ceasurilor inteligente din prezent. SmartWatch-ul va fi disponibil la pretul de 295 dolari si va fi compatibil cu orice dispozitiv ce ruleaza pe Android.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *