Stailer
Frumusete, Servicii

Instalează aplicația Stailer pentru programări la saloanele de beauty

Suntem în plin sezon de evenimente, s-a dat startul petrecerilor în aer liber, soarele este sus pe cer întreaga zi, iar noi abia așteptăm weekendurile să ne deconectăm de la job, de la problemele cotidiene și stresul acumulat. Lăsăm hainele de muncă și cum spune o vorbă din popor, îmbrăcăm „hainele de duminică”. 

Începem totodată și să ne facem programări la saloanele de beauty pentru a ne bucura de servicii de înfrumusețare. Tuns, vopsit, manichiură, pedichiură, epilat și multe altele. Nu putem merge oricum la evenimentele la care suntem invitați, așa că avem nevoie de o programare la un salon de beauty pentru a ne bucura de servicii de calitate și răsfăț în toată regula. 

Stailer – platforma facilă pentru programări la salon

Metoda clasică de a ne programa în care trebuia să sunăm de la un salon la altul a devenit de domeniul trecutului de când a apărut aplicația Stailer, una dintre cele mai apreciate și căutate platforme la momentul actual. Poți face și tu o ​​​​programare la salon prin aplicatie și astfel că nu mai pierzi timp și energie dând telefoane. La doar câteva click-uri distanță, te programezi în mai puțin de 5 minute la orice salon din orașul tău, având toate detaliile în aplicație. 

Simplu, rapid și eficient. În plus, ai parte de servicii de calitate oferite de profesioniști în domeniu, care sunt la curent cu tot ce este nou în această industrie. Așa că nu îți face griji dacă va trebui să renunți la stilistul la care mergi de obicei, având în vedere că vei găsi loc la alt stilist din oraș. Poți descoperi astfel noi tehnici și stiluri pe care le vei aprecia

Stailer te încântă cu servicii wow 

Poate că îți este greu să ieși din zona ta de confort și să renunți la stilistul tău. Instaleaza aplicatia pentru programari la salon totuși și ai toate șansele să găsești și alți stiliști care îți transformă visele în realitate. 

Poți accesa aplicația la orice oră din zi sau din noapte și ai libertatea de a alege salonul potrivit pentru tine.

Partea interesantă este faptul că aplicația nu se adresează doar femeilor, ci și bărbaților în egală măsură. Și ei au nevoie de un barbershop pentru a se tunde sau pentru a-și aranja barba, drept urmare pot accesa Stailer și aleg din listă tot ce au nevoie. 

Aplicația este una intuitivă, care te ajută să te programezi foarte simplu. Vei găsi aici toate detaliile de care ai nevoie inclusiv prețurile și durata serviciilor, fotografii din saloane cât și cu lucrările efectuate de către stiliști, recenziile celor care s-au programat deja cu aplicația cât și locația exactă prin Google Maps. 

Cireașa de pe tort – poți utiliza aplicația ori de câte ori ai nevoie, 100% gratuit 

Stailer poate deveni agenda ta personală în materie de programări. O poți utiliza ori de câte ori ai nevoie, 100% gratuit. Te programezi instant, fără a fi condiționat de nimic. Dacă se întâmplă că nu poți ajunge programare, o poți anula tot din platformă, fără să fii nevoit să suni stilistul.

Așadar, vara asta dă startul petrecerilor, iar Stailer te va ajuta să strălucești de fiecare dată. 

Date de contact: 

support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *