invitatiedenunta.ro
Dragoste, Relatie & Cuplu, Sfaturi

Invitatiile de nunta – oglinda unui eveniment de prima clasa

Invitatiile tale de nunta sunt una din cele mai importante elemente din marea zi, datorita faptului ca acestea ofera informatii cruciale viitorilor oaspeti. In timp ce anumite detalii cu privire la fericitul eveniment nu trebuie sa urmeze neaparat un set de reguli stricte, invitatiile vin impreuna cu o serie de cerinte ce trebuie indeplinite.

Bineinteles, nu doar acestea sunt importante, caci si pungile de nunta, marturiile sau sticlutele au un rol la fel de important. Site pungi de nunta ieftine si multe alte accesorii atractive isi au locul in cadrul magazinului online invitatiedenunta.ro.

nunta
Sursa: wixstatic.com

Din cauza faptului ca este destul de dificila luarea unor decizii finale cu privire la alegerea invitatiilor de nunta potrivite si nu numai, vom discuta in continuare despre cateva lucruri extrem de utile viitorilor miri.

 • Cel mai recomandat lucru este ca invitatiile sa fie oferite in mod direct si fizic.

Solicitand prezenta unei persoane la evenimentul tau prin intermediul internetului sau telefonului, ar putea crea anumite neconcordante.

Pe invitatiile fizice sunt trecute data, ora si locul evenimentului, insa daca veti solicita acest lucru in mod indirect, ati putea omite anumite detalii extrem de importante.

 • Cand inmanam invitatiile de nunta?

  invitatie
  Sursa: bricolagemagazine.com

In mod traditional, invitatiile de nunta sunt oferite cu aproximativ 6 sau 8 saptamani inainte de eveniment. Acest lucru ar trebui sa ofere suficient timp oaspetilor pentru a-si organiza actiunile astfel incat sa fie prezenti la cele mai frumoase clipe din viata ta.

Mai mult de atat, in cazul in care familiile care vor aparea la nunta ta nu sunt din acelasi oras sau tara, trebuie sa fie informati cu mai mult timp inainte, pentru a-si achizitiona presupusele bilete de tren sau de avion.

Majoritatea cuplurilor din ziua de azi opteaza totusi pentru oferirea invitatiilor cu aproximativ 4 luni inainte de eveniment, pentru a evita orice incovenient.

 • Stii cate invitatii trebuie sa comanzi?

  invitatie de nunta
  Sursa: www.handmadebyme.co

Daca la nunta ta sunt asteptati aproximativ 300 de invitati, fii sigura ca pentru fiecare familie in parte vei avea cate una de oferit. Este mai potrivit ca invitatiile sa ramana in plus, decat sa nu primeasca toti oaspetii cate una.

Daca de exemplu dupa calculele tale 150 de invitatii ar fi de ajuns, mai adauga cel putin inca 20-30 extra care sa te scoata dintr-o posibila incurcatura.

Se poate intampla ca din greseala sa omiti pe cineva, iar daca acelei persoane nu ii vei oferi o invitatie, cu siguranta se va simti data la o parte si nu va aparea cu drag la fericitul tau eveniment.

invitatie
Sursa: serendipitybeyonddesign.com

Multe alte sfaturi legate de alegerea cea mai potrivia in materie de invitatii poti gasi in acest articol destinat tuturor viitorilor miri.

 • Rezerva-ti timp pentru alegerea invitatiilor potrivite

Daca stii exact ce fel de invitatii iti doresti din punct de vedere al stilului, al culorii si al formei, cu siguranta iti va lua destul de putin timp sa le alegi pe cele ideale.

Daca insa nu esti sigura de decizia pe care o vei lua, incearca sa iti aloci un anumit timp de cel putin 2 saptamani pentru a avea timp sa cauti si sa gasesti ceea ce iti doresti sa primeasca invitatii tai.

Invitatiedenunta.ro ofera o gama larga de modele ce vor multumi ochii fiecarui client pretentios.

nunta
Sursa: stcloudcountryclub.com

Toate fiind spuse, datorita faptului ca invitatiile de nunta si restul accesoriilor joaca un rol extrem de important in organizarea cat mai eficienta a evenimentului, tine cont de toate cele spuse mai sus si vei fi multumita atat tu, cat si invitatii tai.

Blogger: Cerasela S.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *