web design
Servicii, Tehnologie

IT Exclusiv are solutia

web designFie ca este vorba despre site-uri de cabinete medicale locale, site-uri de restaurante, site-uri ale firmelor de servicii, site-uri de vanzari sau magazine virtuale, realizarea unui website este solutia cea mai ieftina si eficienta de a spune totul despre particularitatile si performantele afacerii tale spre deosebire de ceea ce ofera competitorii.

Daca esti cunoscator in domeniul IT si reusesti sa construiesti un website administrabil, cu atat mai mult poti ajusta strategia de comunicare de marketing in functie de situatia pietei la momentul respectiv, daca nu, IT Exclusiv este solutia. Când spunem IT Exclusiv, ne referim la profesionalism, dedicare, perseverenta, eficiență, inspirație, arta și nu in ultimul rand succes.

Firma IT Exclusiv este o firma cu peste 5 ani de experienta in web design, 100% romaneasca care a adunat de-a lungul timpului specialisti in programare web, design grafic, SEO si marketing online. Principalul obiectiv al acestei firme este de a gasi solutia potrivita pentru fiecare buget, fie ca este vorba de o simpla prezentare online sau aplicatii complexe in cadrul unui site web.

Firma IT Exclusiv ofera urmatoarele servicii:

  • Web design, creare de site-uri web si magazine online, totul personalizat, full administrabil, original si autentic;

  • Servicii de promovare a site-ului, marketing online si optimizare SEO;

  • Programare web, implementare si management, baze de date, design si grafica web;

  • Albume si cataloage digitale, bannere, logo-uri si alte elemente de identitate vizuala;

  • Rebranding complet de companii – cu o echipa creativa de graficieni profesionisti;

  • Aplicatii web, implementare si dezvoltare de panouri de administrare site (CMS);

  • Animatii flash, prezentari interactive, prelucrare fotografii digitale, grafica vectoriala, design de cataloage, mape si pliante;

  • Servicii de intretinere complete pe baza de abonament pentru site-uri web si magazine virtuale.

La scurt timp dupa ce incepeti sa lucrati cu echipa IT Exclusiv, va veti da seama ca ati luat o decizie buna atunci cand i-ati ales ca creeze pentru dumneavoastra un site care sa va reprezinte si care sa va conduca pe drumul spre succes cu afacerea dumneavoastra.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *