rca mai ieftin
Auto, Servicii, Util

Lucruri de stiut despre asigurarea auto

rca mai ieftinMulte persoane nu se gandesc sa acorde o prea mare importanta asigurarii auto pe care o incheie pentru masina lor, si trec doar superficial prin acest proces esential si obligatoriu in ziua de azi. Desi este important a beneficia de asa ceva in cazul stabilirii unei polite auto pentru securizarea masinii in caz de accident, nu este neaparat necesar sa dispui si de o asigurare auto foarte scumpa. Nu asta este cel mai bun lucru ce se poate face in cazul detinerii unui autovehicul.

Este, de asemenea, foarte bine sa te gandesti ca un tip de rca mai ieftin poate fi la fel de valoros si de sigur ca si ideea unui tip de rca foarte costisitor, doar ca diferenta sta in banii investiti in asa ceva. Nu este vorba, toata lumea isi doreste ca autoturismul detinut sa fie cat mai bine protejat, la fel ca si vietile oamenilor dragi din familie, insa si o polita de asigurare mai rentabila este la fel de eficienta in aceasta situatie. Nu totul se rezuma la bani aici. Ceea ce presupune un asemenea acord este crucial.

Ce trebuie sa stii despre asigurarea auto?

  • Este recomandat a-ti plati polita de rca auto intr-o singura transa, desi poate ca ai ocazia sa o platesti in 12 rate lunare. Chiar daca va trebui sa dai niste bani frumosi pentru a realiza acest lucru, cel putin nu te vei trezi ca, la un moment dat pe parcursul anului, va trebui sa platesti la fiecare rata treptat inca 20-30%.
  • Spune adevarul asiguratorului auto. Fii sincer legat de felul in care te folosesti de autovehiculul personal, unde il parchezi si cine il va mai conduce la un moment dat. Daca sustii ca masina ta va fi parcata in garaj peste noapte si te trezesti cu ea furata a doua zi din strada din fata casei, ai putea avea de-a face cu o surpriza neplacuta cand va veni vorba despre momentul cand vei face plangerea.
  • Nu merge la asiguratorul auto decat daca trebuie neaparat. Daca ai parte de un accident minor, este mult mai ieftin sa platesti singur pentru reparatii decat sa apelezi la asigurarea auto incheiata. Ar trebui, totusi, sa spui celui la care ai incheiat polita rca despre aceasta situatie, deoarece, adeseori, este o cerinta prevazuta in asigurare, insa despagubirea poate rezulta intr-o crestere a taxelor si nu iti doresti asta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *