google
Diverse, Tehnologie

Lucruri uimitoare pe care le face Google

Google a devenit o parte importanta din vietile noastre astfel incat nu mai luam in considerare si alte motoare de cautare atunci cand suntem in situatia de a cauta ceva. De fapt, oamenii nici nu mai folosesc cuvantul „a cauta” ci pur si simplu utilizeaza „Google” (Google It!). In timp ce majoritatea dintre noi stiu cum sa gaseasca o adresa sau un numar de telefon pe Google, exista o multime de lucruri pe care nu stiai ca le poti face cu ajutorul celui mai mare motor de cautare.

Ce face Google?

Compara caloriile- ai grija de dieta ta asa ca ai nevoie sa te decizi ce sa mananci la cina? Incearca instrumentul Google’s Calorie Comparison. Aceasta aplicatie iti permite sa vizualizezi in mod rapid diferentele calorice dintre doua tipuri de mancare. E simplu: in prima casuta iti notezi prima optiune „vs” cea de-a doua, dupa care apesi Enter. Google iti va oferi raspunsuri generale care inlud si imagini ale fiecarei optiuni pe care ai ales-o, alaturi de valorile nutritionale, pentru a te ajuta sa te decizi mai usor.

Google Translate- daca incerci sa iti dai seama ce inseamna un anumit simbol din chineza, nu incerca sa cauti in alta parte. Google iti face si mai usoara traducerea! Astfel, in aplicatia Google Translate, in prima casuta de traducere poti da click pe creionul din partea de jos- Handwrite. Dupa ce l-ai accesat, ti se va deschide un notepad, care iti va oferi optiunea de a desena simbolul. Dupa ce l-ai desenat, Google va detecta limba isi iti va traduce simbolul pe care tocmai l-ai inserat.

Google Fonts- De asemenea, poti folosi Google Fonts pentru a downloada toate tipurle de scriere, de la araba la ebraica. Dupa ce ai selectat limba, poti sa iti alegi grosimea literelor, panta si latimea fontului.

Google Sky- daca esti un iubitor de astronomie sau pur si simplu esti curios de a vedea ce se intampla in Univers, atunci Google Sky iti va oferi o oportunitate de a urmari cele mai celebre fotografii sau de a vedea constelatiile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *