videochat Romania
Videochat

Manequeen ofera cel mai avantajos job pentru o femeie

Cel mai nou si mai eficient studio de videochat care s-a deschis in Bucuresti, Manequeen, mi-a aratat ce inseamna un adevarat job. Zona de videochat Romania este una foarte controversata si mi-a fost foarte greu pana sa gasesc un studio corect din punct de vedere legal si potrivit. Nu mi-a venit sa cred cand m-am angajat la Manequeen ca in sfarsit mi-am gasit locul.

In prima luna, ca un semn de intelegere si sustinere, Manequeen mi-a oferit un comision de 70% din castiguri. A fost un ajutor imens, pentru ca mi-am rezolvat toate problemele din acel moment. Castigul a fost unul de 1.300 $, dar avand in vedere ca eu inainte aveam 900 de lei la vechiul job, acesti bani au fost mana cereasca.

Cele mai profesioniste angajate in domeniu, trainerii de la Manequeen, m-au ajutat cu sfaturi si lectii despre videochat. Asta pentru a putea invata cat mai repede si pentru a castiga tot mai mult. Experienta trainerilor s-a vazut in momentul in care am aplicat sfaturile lor si a functionat. Astfel ca, in celelalte doua luni de munca, am ajuns la un venit de 2.000 $. Satisfactia mea era de nedescris.

Nici bonusurile nu au fost neglijabile. Au fost puse la bataie mai multe bonusuri, printre care PurseQueen, DressQueen, ShoesQueen, LuxQueen, BeautyQueen si altele. Dupa cum vezi, sunt nenumarate bonusuri, care mi-au adus sclipire in privire de fiecare data. Primele trei bonusuri se refera la o geanta Musette, o rochie Poema, si pantofi Musette pe care le primeam cand depaseam un anume procent. Cel mai mult mi-au placut LuxQueen si BeautyQueen, deoarece am primit o bijuterie Swarovski pentru ca am adus o prietena sa se angajeze la Manequeen. Iar BeautyQueen mi-a adus vouchere pentru saloanele cele mai de lux din Bucuresti.

Oricum ar fi fost, eram rasfatata prin mii de feluri de catre cei de la Manequeen. Tot ce trebuia eu sa fac era sa fiu eu insami, sa ma bucur si sa fiu energica. De restul s-au ocupat ei. Mai ales de camerele amenajate atat de frumos, pline de lux si stil, in care ma simteam ca o regina. PhotoBook Queen a fost menit sa imi puna in valoare frumusetea: sedinte foto de toata splendoarea, prin care fiecare contur imi era evidentiat.

Sunt un adevarat model al elegantei alaturi de Manequeen, care ma ajuta sa fiu zilnic frumoasa si fericita. Frumoasa prin sedintele de infrumusetare pe care mi le ofera si fericita prin banii castigati. Momentan, Manequeen ma delecteaza cu un salariu de 2.600 $ din care eu imi indeplinesc toate capriciile.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *