Masini concept

masini-concept

Chiar daca nu esti un fan al masinilor, exista sanse foarte mari ca un concept de masina pe care l-ai gasit pe Internet sa-ti fi luat ochii. Daca esti un fan al masinilor, probabil ca tii pasul cu noutatile din industria automobilelor. Ei bine, un motiv pentru care oamenii nu vor putea avea niciodata o masina concept este reprezentat de faptul ca, acestea nu vor fi produse niciodata la o scara mai mare, pe motiv ca sunt extrem de scumpe, iar din aceasta cauza conceptele de masini apar intr-un singur exemplar. Iata care sunt cele mai interesante concepte de masini.

Cele mai tari concepte de masini

erRinGo- Mohammad Ghezel este cel responsabil de masina erRinGo, un concept de masina electrica, incapsulata in trei roti de mari dimensiuni, inventata in anul 2009. Exista o roata principala in mijlocul masinii, alaturi de alte rorti mai mici, care se afla distribuite in mod egal de fiecare parte a masinii.

A360- aceasta masina arata, mai degraba, a consola de joc video decat a masina, si a fost inventata de Huynh Ngoc Lan in anul 2008. Ceea ce iese cel mai tare in evidenta este forma si culoarea masinii. De asemenea, A360 este o masina care poate circula in orice directie si are numai trei roti pe care circula. Nu exista retur pentru acest concept, din moment ce masina este creata pentru a se intoarce de una singura.

Lovos este o masina concept creata de catre cei de la BMW, iar expertii din industria automobilor sustin ca arata „jumatate masina, jumatate peste”. Vehiculul are 260 de scale identice, care servesc pentru o serie de functii ale masinii. Astfel, scalele pot fi utilizate pentru orice, de la panouri solare pana la frane. Vehiculul si-a facut debutul in anul 2009 si are un design demn de filmul Transformers si a servit ca experiment pentru ca expertii din domeniu sa vada daca masinile pot rula eficient pe energie solara.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *