masini-concept
Diverse, Tehnologie

Masini concept

Chiar daca nu esti un fan al masinilor, exista sanse foarte mari ca un concept de masina pe care l-ai gasit pe Internet sa-ti fi luat ochii. Daca esti un fan al masinilor, probabil ca tii pasul cu noutatile din industria automobilelor. Ei bine, un motiv pentru care oamenii nu vor putea avea niciodata o masina concept este reprezentat de faptul ca, acestea nu vor fi produse niciodata la o scara mai mare, pe motiv ca sunt extrem de scumpe, iar din aceasta cauza conceptele de masini apar intr-un singur exemplar. Iata care sunt cele mai interesante concepte de masini.

Cele mai tari concepte de masini

erRinGo- Mohammad Ghezel este cel responsabil de masina erRinGo, un concept de masina electrica, incapsulata in trei roti de mari dimensiuni, inventata in anul 2009. Exista o roata principala in mijlocul masinii, alaturi de alte rorti mai mici, care se afla distribuite in mod egal de fiecare parte a masinii.

A360- aceasta masina arata, mai degraba, a consola de joc video decat a masina, si a fost inventata de Huynh Ngoc Lan in anul 2008. Ceea ce iese cel mai tare in evidenta este forma si culoarea masinii. De asemenea, A360 este o masina care poate circula in orice directie si are numai trei roti pe care circula. Nu exista retur pentru acest concept, din moment ce masina este creata pentru a se intoarce de una singura.

Lovos este o masina concept creata de catre cei de la BMW, iar expertii din industria automobilor sustin ca arata „jumatate masina, jumatate peste”. Vehiculul are 260 de scale identice, care servesc pentru o serie de functii ale masinii. Astfel, scalele pot fi utilizate pentru orice, de la panouri solare pana la frane. Vehiculul si-a facut debutul in anul 2009 si are un design demn de filmul Transformers si a servit ca experiment pentru ca expertii din domeniu sa vada daca masinile pot rula eficient pe energie solara.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *