salus controls
Diverse, Retail, Sfaturi, Tehnologie, Util

Noutate in controlul caldurii – sistemul iT500

De multe ori fiecare dintre noi isi pune o intrebare: cum pot fi reduse cheltuielile lunare cu intretinerea, incalzirea si apa calda? Instalarea centralei termice este un prim pas, chiar daca investitia initiala este destul de ridicata. In timp insa, cheltuiala se amortizeaza, prin reducerea cheltuielilor lunare cu incalzirea si apa calda menajera.

Pentru a economisi si mai mult, pastrand in acelasi timp gradul de confort termic in locuinta, specialistii in domeniu recomanda si instalarea termostatelor pentru centrale termice, proprietarii constientizand importanta unui astfel de dispozitiv. Cu atat mai mult vine astfel in ajutor modelul de termostat Salus iT500.

In fapt este vorba de un sistem complex ce permite gestionarea si controlul unui intreg sistem de incalzire, inclusiv a apei calde menajere, indiferent daca este vorba de un spatiu residential, o cladire de birouri sau orice alt tip de zona in care se desfasoara activitate umana.

Economie la superlativ prin sistemul iT500

Automatizarea si evolutia tehnologica isi pun amprentele asupra oricarui sistem, in special asupra celor destinate gestionarii consumului de agent termic. iT500 reprezinta solutia propusa de Salus Controls pentru proprietarii care vor sa optimizeze consumul si cheltuielile, pastrand in acelasi timp, la orice ora, gradul de confort termic dorit.

Dispozitivul iT500 ofera posibilitatea accesarii si controlului sistemului de incalzire si al apei calde menajere intr-o maniera facila: conexiunea la internet. Intregul sistem este wireless si conectat in permanenta la internet – un veritabil sistem inteligent care permite reglarea individuala a temperaturilor pe zone de incalzire, interval orare, perioade diverse, controland in acelasi timp si furnizarea apei calde menajere.

Un astfel de sistem, odata instalat, poate fi accesat de la distanta, prin conexiune internet, de pe PC, laptop sau chiar smartphone. Aplicatia dedicate permite utilizatorului – spre exemplu – sa incalzeasca una sau doua din camerele locuintei inainte de a se intoarce de la serviciu, ori sa verifice temperatura mentinuta in locuinta pe perioada concediului.

Accesorizat cu toate elementele specifice, sistemul iT500 poate sa controleze o zona de incalzire, doua sau chiar mai multe – in cazul zonelor multiple sunt necesari si senzorii suplimentari iT300. Este de asemenea posibila gestionarea simultana a unei zone de incalzire, alaturi de cea a apei calde menajere.

Conceput pentru a functiona corespunzator in fiecare situatie, sistemul continua sa gestioneze temperaturile conform cu preferintele utilizatorului, chiar si atunci cand conexiunea la internet este intrerupta. Odata facute setarile si programarea pe zile si intervale orare, proprietarul nu mai intervine decat in situatia in care trebuie sa modifice unii parametri, in functie de imprejurari.

Sistemul iT500 nu reprezinta insa singura solutie pentru incalzire si gestionare a energiei, oferita de Salus Controls. Compania realizeaza solutii de control electronic pentru domenii variate, de la industrial si comercial pana la rezidential – cu destinatie de larg consum. Solutiile inovative includ astfel si sistemul iT600, termostate in serii standard sau speciale, pompe de recirculare, sisteme de control si gestiune a zonelor incalzite prin pardoseala sau filter si controllere specifice pentru monitorizarea si eficientizarea consumului de energie termica. Astfel, intr-un mod intuitiv si simplu, orice proprietar poate sa reduca in mod considerabil costurile lunare cu incalzirea si apa calda menajera, economisind si pastrand nivelul de confort dorit oricand in locuinta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *