Relatii

Nu lasa o despartire sa te doboare

Nu exista nicio modalitate usoara de a explica efectele secundare emotionale ale unei despartiri, asa cum nu exista nicio modalitate usoara de a trece printr-o despartire. Nu mai esti fericit, iar acest lucru iti frange inima si chiar sanatatea, indiferent de stadiul relatiei in care erai. Despartirea este asemanatoare cu eliminarea unui membru al organismului, iar deodata, esti lasat complet singur intr-o astfel de lupta.

Cu toate acestea, exista si ceva frumos in toata durerea aceasta: putem gasi iubire in lucrurile pe care ne fac pe noi fericiti in viata. Cum ar fi, noi insine. Chiar daca treci printr-o despartire, trebuie sa stii ca viata devine din ce in ce mai buna.

 Iar daca tot nu esti sigur de acest lucru, iata ce trebuie sa afli:

In momentul in care termini o relatie cu cineva pe care ti-l inchipuiai ca iti va fi alaturi toata viata, viziunea ta asupra viitorului se poate schimba destul de mult, si simti ca nimic nu se va imbunatati. Poate fi greu sa iti imaginezi ca vei avea o viata mai fericita dupa o astfel de experienta dificila. Renuntarea la sentimentul care a condus la despartire, te va determina sa te indepartezi de durerea pe care o simti, iar, in cele din urma, sa inveti din aceasta experienta.

De asemenea, devii mai puternic dupa o astfel de experienta care te-a doborat. E amuzant, deoarece se zice ca ceea ce nu te ucide, te face mai puternic. Aceasta zicala nu se potriveste mai bine nicaieri, decat in cazul unei despartiri. Devii mai puternic dupa o despartire, iar acest lucru inseamna o echilibrare a gandirii cu mintea si cu inima. Pentru a depasi complet aceasta provocare dificila din viata ta, ar fi indicat sa dai drumul la ceea ce te leaga de trecut si de fostul au partener.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *