starry sky pictura pe numere pictorul fericit
Fun, Retail

Pictorul Fericit sau despre momentele preferate din viata ta

Nu suntem toti artisti, dar uneori visam sa fim. Visam poate o lume a culorilor unde totul este relaxant, frumos si minunat, aproape perfect. Cu Pictorul Fericit acum totul este posibil.

Atunci cand avem momentele noastre de relaxare, nu ne dorim decat sa scapam de stresul cotidian, de gandurile negative si de oboseala pe care am acumulat-o. Practic, ne resetam corpul si mintea. Activitati in acest sens sunt multe, insa una care imbina starea de bine, imaginatia, creativitatea si relaxarea absoluta este pictura pe numere.

Ce este pictura pe numere si cum ne poate relaxa

Pictura pe numere este o activitate foarte relaxanta, un proiect do it yourself prin care poti realiza o opera de arta, fara sa iti faci griji ca poti gresi ceva. Este un proiect pe care il poate realiza oricine de la mic la mare, fara a avea talent sau cursuri speciale. Aceste picturi echivaleaza cu cartile de colorat pentru adulti, fiind schitate si numerotate, iar fiecare numar corespunde unei culori pe care tu nu trebuie decat sa o aplici pentru a realiza un tablou demn de pus in rama.

Pictorul Fericit este un site online de nisa care ne pune la dispozitie o gama variata de astfel de picturi pe numere, sub diferite modele si teme. Putem alege dintre cele pentru el/ea, pentru copii, orase, pasari, animale, flori, peisaje, cele religioase sau chiar tablouri celebre. Sunt picturi pe care le poti realiza in timpul tau liber, ca mai apoi sa le expui in casa ta pentru o pata de culoare, un design inedit.

Aceste picturi pe numere au un rol important in procesul de vindecare spiritual pentru adulti, fiind considerate o terapie excelenta prin culori. Insa si cei mici pot crea ceva inedit si frumos cu ajutorul brandului Pictorul Fericit. Exista aici o rubrica speciala dedicata pentru ei, cu diferite modele, personaje si peisaje care de care mai simpatice si colorate. Poti sa vezi aici alte detalii.

Pictorul Fericit sau despre momentele preferate din viata ta

Cu Pictorul Fericit ai ocazia sa creezi momente fericite alaturi de familia ta. Puteti crea un weekend magic, plin de culoare si de imaginatie, iar copii vor adora acest lucru. Iar pentru o experienta mai placuta, puteti comanda de pe site-ul pictorulfericit.ro sevalete ce le puteti lua cu voi pentru a picta in natura. Vor fi momente de neuitat, pline de culoare si arta.

Pentru mai multe detalii accesati site-ul.

Date de contact:

Str. Marasesti, nr. 18, et. 1, cam. 2

Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *