evorent
Diverse

Planificarea unei excursii reusite

Indiferent de varsta pe care o avem sau de ocupatia pe care o indeplinim, toata lumea are nevoie de un pic de aer proaspat, de un pic de natura si relaxare din cand in cand. Realizand o excursie cu prietenii sau familia poate fi un excelent mod de a trai relaxarea pas cu pas, de a uita de necazuri si de a ajuta la crearea unor amintiri placute pe parcursul excursiilor. De asemenea, excursia este unul dintre ritualurile de a te incarca cu energie si forte proaspete, mai ales daca se realizeaza in decursul mai multor zile, pentru a putea simti cu adevarat care este pulsul tarii si in acelasi timp este o metoda de a intineri spiritul oricaruia dintre voi.

Pasi in realizarea unei excursii

  1. gaseste-i pe acei oameni care doresc sa te insoteasca in calatorie caci aceste persoane iti vor asigura buna dispozitie, vei impartasi cu ele poate si cele mai intime momente in miez de noapte. Prietenii trebuie sa fie pregatiti aventurilor, chiar si cu riscul de a ramane blocati in masina si pentru cateva ore, sau vor face schimb cu soferul, pentru a impartasi pasiunea de a conduce.
  2. luati-va o seara sau o zi pentru a planifica excursia, pentru a face bugetul si pentru a merge la cumparaturi. Planificarea calatoriei trebuie sa fie una distractiva si sa antreneze prietenii la o stare mai buna de spirit. Nu dati detalii despre excursie pana nu sunteti complet siguri ca a fost bine palnificata. Marile agentii de turism sau site-urile online va pot oferi o multime de idei si de raspunsuri la intrebarile pe care le aveti.
  3. asigura starea perfecta a masinii. Daca nu aveti o masina care sa va permita mai multe locuri, vezi aici ce tip de masina ti se potriveste, incat masina trebuie sa fie elementul cel mai important intr-o excursie. Masina trebuie sa iti confere incredere, combustibil dar si conditii de siguranta, incat trebuie sa se regaseasca intr-o stare de functionare de top. Unele lucruri inainte de a porni la drum inseamna alinierea rotilor, modificari de anvelope, schimb de ulei, verificarea lichidului de frana precum si starea generala a motorului.
  4. asigura planificarea in cele mai mici detalii, de la sacii de dormit, alimente si pana la situatii neprevazute. Asigurati-va ca puneti in bagaj haine necesare pentru zi si pentru seara.
  5. realizeaza un cd sau un playlist cu muzica preferata a tuturor prietenilor, incat fiecare sa se bucure de excursie, pentru a le conferi elementul care sa coincida cu planificarea excursiei, de la muzica de vara, pana la cea care aminteste de liceu.

Luand aceste aspecte in considerare, cu siguranta vei avea o excursie pe masura asteptarilor tale si amintirile pe care ti le vei forma vor fi unele de suflet.

 

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *