Cuplu
Diverse, Relatii

Poti creea chimie sexuala chiar daca ea nu exista?

Ce poti face daca va potriviti de minune in acte si ca prieteni, insa in pat nu va intelegeti deloc? Te afli la o intalnire cu un barbat super. E destept, dulce, te face sa razi si este pur si simplu genul de barbat pe care tul il preferi. Aproape ca nu iti vine sa crezi cat de perfect e totul cu el…asta pana cand ajungi in pat cu el. Nu tu fluturasi in stomac, nicio emotie, nimic. Se pare ca barbatul de care iti place atat de mult nu te aprinde deloc in dormitor.
Ce poti sa faci ca aprinzi o scanteie intre voi?
Fa sport impreuna cu el. O modalitate sigura de a stimula chimia sexuala intre voi este de a lucra impreuna. un antrenament la sala presupune pomparea inimii, astfel ca in acest mod vei pune si sangele in miscare si vei elibera endorfine. In acest fel te vei simti mai bine si de asemenea iti vei construi si o stima de sine mai sanatoasa. Pentru a face acest lucru mai subtil, poti iesi cu barbatul cu care esti la o tura de alergat in padure, sau poti sa faci alpinism sau dans.
Imagineaza-ti ca nu poti sa il ai cu una cu doua. Puterea unui obstacol in relatia voastra are o importanta foarte mare, si asta pentru ca femeile sunt atrase de ceea ce nu pot obtine, sau de ceea ce obtin cu greu. Iata ce poti sa faci: sugereaza-i sa petreaca un weekend cu baietii, iar apoi gandeste-te cat de tare ai vrea sa-l vezi. Afla cand va face o calatorie in scop de afaceri, si astepta pana cand el a ajuns la destinatie, dupa care incepi sa-i trimiti mesaje provocatoare.Ne dorim ceea ce nu avem.
Daca ne intelegem propriile raspunsuri, putem intelege cum sa ne trezim dorinta si sa ne stimulam excitatia. Putem inceta sa fim parteneri pasivi, care asteapta ca acela de langa noi sa desluseasca si sa ne ofere ceea ce avem nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *