project morpheus
Gadget, Stiri

Project Morpheus

De la prototip la realitate, Project Morpheus va fi disponibil pentru achizitionare foarte curand. Insa, in prima jumatate a anului 2016, Sony isi doreste sa lanseze PlayStation VR care va suporta jocuri pentru PlayStation 4. Din moment ce piata de realitate virtuala inca nu exista, Sony se confrunta cu doi mari competitori: Oculus Rift si HTC Vice, care isi doresc sa se mentina puternic pe piata viitoare.

PlayStation VR se presupune ca va fi un dispozitiv de tip top-notch care va livra cel mai realist simt din prezent, lucru pe care realitatea virtuala din prezent nu il poate face. Incepand de acum, Project Morpheus lucreaza intens pentru a-si creste numarul de jocuri pentru a-si ajunge competitorii din urma, care domina acest domeniu, inginerii de la Sony sustinand ca au construit deja hardware-ul.

PlayStation VR

PlayStation VR  are un design pe cat de simplu pe atat de elegant si, desi trebuia sa detina si un sistem cu casti- acest lucru a fost eliminat ulterior, Sony a recomandat utilizatorilor de VR sa isi foloseasca propriile casti si sa asculte folosind alte sisteme de sunete, astfel incat sa nu fie deconectati cu totul fata de mediul real. Castile VR se conecteaza direct la PlayStation 4, dar are si un port care permite conectarea si la PS4, la un TV sau un monitor separat si controleaza prestarea de imagini 3D, complet captivante.

Project Morpheus este definit de un display 1080p Full HD OLED cu o rezolutie de 960 x 1080 care ofera o imagine de inalta calitate a realitatii virtuale. Cu ajutorul PlayStation VR, utilizatorii pot sa se intoarca la 360 de grade, device-ul reusind sa le urmeze miscarile. De asemenea, PlayStation VR va fi echipat cu aplicatii impresionante, Sony anuntand ca exista un numar mare de jocuri pentru platforma sa, un numar care va urma sa fie intr-o continua crestere in randul pasionatilor.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *