realclean.eu
Servicii, Util

Servicii de curatenie Bucuresti – ce iti poate oferi o astfel de firma

De la o zi la alta parca stam tot mai prost cu timpul. Ne gandim ca ar trebui sa fie mult peste 24 de ore intr-o zi ca sa le putem rezolva pe toate. In rutina zilnica ajunge astfel sa fie tot mai putin timp pentru o activitate absolut necesara: curatenia.

Misiunea poate fi cu atat mai solicitanta cu cat si spatiul de intretinut este mai amplu, fie ca e vorba de unul rezidential, de birouri, comercial, etc. Pe langa faptul ca aceasta activitate este o destul de mare consumatoare de timp, mai e nevoie si de produse profesionale de curatenie pentru a duce la bun sfarsit misiunea. Din aceste motive pare sa fie tot mai indicat a se apela la o firma ce ofera servicii de curatenie Bucuresti.

Ce tipuri de servicii poate sa ofere o asemenea companie? Iata in continuare o detaliere a acestora, pentru cei interesati de a externaliza astfel de servicii, fie din lipsa timpului, fie din cauza absentei altor resurse necesare pentru a desfasura corespunzator aceasta activitate pe cont propriu.

Curatenie generala

Aceasta sintagma este de regula asociata cu perioada dinaintea sarbatorilor, insa nu trebuie sa se limiteze doar la doua-trei astfel de momente din an. Profesionistii unei firme de curatenie Bucuresti pot sa ofere astfel de servicii in orice perioada a anului, garantand rezultate optime de fiecare data.

Presupune aspirat, curatat covoare, curatat si dezinfectat tot ceea ce tine de grupurile sanitare si bucatarii, stergerea prafului de pe toate suprafetele, indepartarea panzelor de paianjen, curatarea geamurilor si nu numai.

Curatenie ocazionala

In momentul in care se doreste o reimprospatare a ambientului, fie ca este vorba despre spatiul personal ori de unul de birouri, serviciile de curatenie ocazionala reprezinta solutia ideala.

Din nou profesionistii vor actiona in sensul aspirarii si curatarii covoarelor, stergerii prafului, dezinfectarii tuturor spatiilor, etc.

Curatenie dupa constructor

Poate fi vorba de un spatiu proaspat construit si amenajat sau poate fi vorba de o renovare. Cu totii stim insa ce deranj ramane de obicei in momentul in care cei responsabili cu amenajarea/reamenajarea au finalizat lucrarea.

Specializati inclusiv in asemenea misiuni, profesionistii unei firme ce ofera servicii de curatenie Bucuresti vor inlatura toate „urmele” lasate de constructor: var, vopsea, praf, etc. Toate suprafetele vor fi in acest caz aspirate, curatate, ba chiar dezinfectate, pentru ca activitatea in spatiul in cauza sa poata fi reluata cat mai repede, fara vreun disconfort cauzat de acel deranj mentionat anterior.

Servicii de curatenie pentru sedii de firme

Si in acest caz eforturile pentru a realiza o astfel de misiune pe cont propriu se dovedesc destul de consistente. Apeland insa la o firma ce ofera servicii de curatenie Bucuresti, mediul de lucru va fi pastrat igienizat, fie ca este vorba de spatii de birouri, sedii de firme sau orice alt tip de locatie.

Curatenie inainte sau dupa petreceri si evenimente

Atat atunci cand urmeaza sa aiba loc o petrecere, cat si dupa desfasurarea efectiva a evenimentului este nevoie de curatarea spatiilor in cauza. O firma ce ofera servicii de curatenie Bucuresti poate sa duca la bun sfarsit si aceasta sarcina.

Daca oricare din serviciile mentionate anterior prezinta interes, oferim doritorilor si o recomandare: echipa de profesionisti care isi prezinta serviciile in cadrul site-ului realclean.eu.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *