jadoris.com
Foto, Fun, Servicii

Servicii foto pentru nunta ta

jadoris.comFotografii pe care ii angajezi pentru nunta vor pastra pentru eternitate magia si maretia evenimentelor din ziua nuntii tale. Pe de alta parte, filmarea acestui episod din viata ta, tinde sa capteze exact acele momente pretioase si deseori spontane care sfideaza limitele fotografiilor statice. Ce trebuie sa ai in vedere pentru a te bucura de aceste servicii exceptionale si de calitate la nunta ta? Trebuie sa stii ca acesti profesionisti sunt persoanele responsabile de inregistrarea in format fizic si digital a amintirilor tale pretioase si unice in viata.

Fotografia de nunta

Este formidabil cum acel cuplu care doreste sa se casatoreasca planuieste de atata timp un eveniment de mare proportii, pune la punct totul si, cand se ajunge la nunta in sine, totul se termina brusc si ca si cum nici nu s-ar fi intamplat. Cu toate ca invitatii vor aprecia toate eforturile mirilor de a face ca totul sa fie perfect, fericitii soti isi vor da seama ca nici macar ei nu isi amintesc ce meniu au avut la nunta, ce gust avea tortul sau cate mese de invitati au avut la restaurant.

Din aceasta cauza si din multe altele asemenea, Jadoris fotograf pentru nunta ta va deveni unul dintre cele mai importante persoane care au participat la ceremonia de nunta si la tot ce a tinut de petrecerea in sine.

Alegerea fotografului de nunta ideal

Documenteaza-te din timp. Cu siguranta ai participat la atat de multe nunti, incat ti-ai facut o idee despre cum ar trebui sa arate fotograful ideal care sa surprinda in ziua nuntii tale toate clipele cheie pe care ai vrea sa le revezi peste ani de zile. Cere fotografilor de nunta pe care ii ai in vedere sa le vezi portofoliul de poze de la alte evenimente pentru care au fost angajati si fa-ti o parere.

Studiaza pozele si vezi daca iti plac efectele si ceea ce reflecta aceste imagini cu mirii, cu invitatii, cu bucuria generala si mai ales sedinta foto speciala a celor doi soti. Aceste cadre sunt senzationale, aparte sau sunt traditionale si suprind exact momentele cele mai importante ale evenimentului de nunta? Specialistul in cauza foloseste efecte diverse pentru prelucrarea pozelor, cadre impartite si suprapuneri inedite pentru a crea cele mai frumoase compozitii sau ramane la stilul clasic?

Mai intai de toate, gandeste-te bine ce ti-ai dori tu de la albumul foto de nunta si apoi uita-te dupa alternative care sa-ti satisfaca preferintele. Exista o serie de intrebari pe care trebuie sa le adresezi fotografului de nunta, cum ar fi costul serviciilor pe durata intregii zile, echipamentul care este folosit, dar si numarul de asistenti de care are nevoie pentru a fotografia pe toata durata nuntii. In functie de acesti indicatori si de altii asemenea, vei reusi sa selectezi serviciile foto perfecte pentru nunta ta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *