un studio de videochat cu numeroase beneficii
Videochat

Sunt vanate joburile intr-un studio de videochat cu numeroase beneficii – afla mai multe aici

Despre videochat se spun multe, s-au scris multe si lumea continua sa fie impartita in doua tabere cand vine vorba de acest subiect. Pe de-o parte ii avem pe cei care nu inteleg mare lucru ce se petrece in acest domeniu, dar cu scepticism critica domeniul. Pe de alta parte vorbim despre cei care sunt mai open minded si privesc acasta nisa de activitate ca si oricare alta, cu aceiasi ochi.

 

Este evident ca exista un motor aici. Acel motiv fundamental care face ca tinerele in mod special sa fie atrase de acest domeniu. Multi ar spune ca aici putem spune ca banii, veniturile din videochat sunt acel motiv. Totusi sa nu uitam ca sunt poate si alte domenii din care se castiga foarte bine, insa conteaza si mediul in care lucreaza modelele. De aceea, la mare cautare nu sunt neaparat joburile de nisa, cat in mod special acele joburi la un studio de videochat cu numeroase beneficii.

 

Care sunt beneficiile pe care le urmaresc modelele din acest domeniu?

 

Cu sau fara experienta anterioara in acest domeniu, modelele de videochat sau cel putin doritoarele pot deveni parte din echipa unui studio de videochat precum Studioul Prime. Aici vor avea o echipa exclusiv de fete. Preocupate de castiguri, aici vor fi sustinute in evolutia lor cu un salariu fix in primele luni. Suma nu este una deloc de negliat.

 

Pe langa salariul ce poate fi castigat, unul generos de altfel, se adauga si tot felul de bonusuri. Aici amintim de bonus de recomandare, bonus de bun venit, de bonusul aferent primului an de colaborare, bonus de vechime sa spunem asa pe parcursul colaborarii. Asta nu e tot. Exista de asemenea bonusuri raportate la intervalele de timp si la numarul de ore lucrate in online – spre exemplu bonus insemnand un procent din sumele incasate daca intr-o jumatate de luna sunt mai mult de 100 de ore petrecut in online in show-uri live.

 

Alte avantaje: contract legal de munca, cu toate beneficiile ce decurg din asta, training gratuit pentru a descoperi cat mai multe secrete din acest domeniu si a avansa profesional vorbind. De asemenea, fetele au tot sprijinul necesar pentru a invata mai bine si mai usor limba engleza. Daca suna interesant, citeste mai multe despre beneficiile unui studio de videochat aici.

Ce sunt dispuse fetele sa faca pentru astfel de avantaje?

Din fericire, angajarea in acest domeniu sau cel putin cand vine vorba de acest studio de videochat nu presupune conditii atat de severe incat sa nu le indeplineasca un public vast. Fetele pot lucra in videochatul clasic sau pot fi si modele de videochat non adult. Practic aceasta limita o vor seta ele insele, nefiind obligate sa faca ceva ce nu este pe placul lor.

De asemenea, important este sa fie dezinhibate, pentru ca domeniul in sine implica conversatii cu persoane cu care nu se vad in realitate. Pana cand vor fideliza publicul practic sunt necunoscuti cu care ar urma sa aiba o relatie amicala, online, interesanta, presarata cu discutii pe masura.

Detalii despre job sunt in pagina oficiala a studioului.

Contact: Adresa: Piata Victoriei (Metrou Victoriei)

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *