Auto, Servicii

Top 10 motive pentru a alege serviciile de inchirieri auto

rent a car cardigi.eu

Nevoia de mobilitate este in continua crestere. Traim in secolul vitezei, intr-o perioada a schimbarilor. Chiar si solutiile in ceea ce priveste transportul au inceput sa fie tot mai diverse – aici se inscriu si serviciile de inchirieri auto.

De ce e aceasta optiune tot mai cautata de romani? Motivul e unul simplu: inainte, inchirierea unei masini era privita ca un moft sau ca o varianta de rezerva; in prezent atat soferii fara masina personala, cat si cei care o au indisponibilizata aleg aceasta alternativa de deplasare.

In continuare va prezentam un top 10 al motivelor pentru care inchirierile auto sunt la mare cautare in prezent.

#1 Uzura la masina personala este considerabil redusa

Pentru a evita adaugarea de kilometri in plus la masina personala, in cazul concediilor sau deplasarilor de lunga durata inchirierea este cea mai buna optiune.

#2 Confort si spatiu suficient pentru bagaje

Masina proprietate personala se poate dovedi neincapatoare in momentul in care se pleaca intr-un concediu alaturi de familie sau prieteni. Fie locul pentru bagaje nu e suficient, fie masina nu e destul de confortabila pentru o calatorie indelungata. Rent a car aduce insa solutii perfecte.

#3 Mobilitate sporita

In ideea in care masina de serviciu si cea personala sunt imobilizate, inchirierile auto salveaza din nou situatia. O simpla cautare online de tipul „rent a car in Focsani ieftin” va genera rapid rezultate pe care doritorii le pot compara pentru a alege varianta potrivita nevoilor proprii (se aplica pentru orice oras, judet sau zona a tarii).

inchirieri auto

#4 Transfer mai usor de la aeroport

Exista si solutia taxiurilor, insa inchirierea de autoturisme direct din aeroport este adesea mult mai putin costisitoare si poate fi varianta ideala indiferent de durata deplasarii.

#5 Optiuni diverse

Masina personala face parte dintr-o clasa anume si cea de serviciu (daca exista) la fel. La firmele de rent a car ai insa numeroase optiuni: masini de clasa compacta cu consum redus, masini de lux, masini de familie sau din clasa SUV-urilor etc. Indiferent de scopul calatoriei, poti gasi acel vehicul care sa iti multumeasca exigentele.

#6 Cheltuieli reduse

Gandeste-te ca la masina inchiriata nu ai de platit decat tariful zilnic si combustibilul. La o masina personala ai insa de platit si taxe, impozite, asigurari, mai faci si revizii, schimburi de piese si consumabile si te ocupi si de intretinere. Prin comparatie, inchirierea auto pentru cateva zile este mai avantajoasa.

#7 Te descurci mai usor intr-un oras nou

Mijloacele de transport sau taxiurile sunt mai putin cautate de calatori atunci cand ajung intr-un oras nou. Inchirierea auto si alegerea GPS-ului de pe smartphone pentru orientare sunt optiuni tot mai intalnite.

#8 Impresionezi prin autoturisme noi

Daca trebuie sa ajungi la un eveniment deosebit si masina ta personala nu arata prea bine, vei impresiona pe toata lumea cand te vei afisa cu o masina model nou, chiar daca este inchiriata.

#9 Deplasari in siguranta deplina

La o masina inchiriata nu mai trebuie sa iti faci griji in privinta reviziilor, a schimburilor de ulei sau a verificarilor periodice. Masinile se prezinta in cele mai bune conditii si in acest fel ai siguranta deplina a deplasarilor, oricand.

#10 Bucuria de a incerca un model nou de autoturism

Multi doar viseaza sa conduca o noua aparitie de pe piata auto. Inchirierea ofera aceasta posibilitate, indiferent daca este vorba doar de placerea de a conduce un model nou sau daca e vorba doar de un test-drive pentru a vedea cum se comporta vehiculul.

De fiecare data, varianta inchirierilor auto are raspunsuri si solutii potrivite pentru orice situatie. Nu e de mirare ca e o varianta tot mai cautata, avand in vedere numarul avantajelor pe care le prezinta.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *