Diverse

Trusoul complet pentru botez si nevoia de cruciulite

Suntem sub semnul traditiilor si al religiei si suntem ghidati in viata dupa astfel de concepte. Se crede, in acelasi spirit, ca asa cum incepi asa continui, indiferent de caz. Asa ca este de la sine inteles ca pentru momentul venirii unui nou membru in familie, respectiv pentru botezul micutului, se doreste marcarea acestui eveniment sunt acelasi semn de traditie. Ori cruciulite botez reprezinta un mare interes.

De ce o cruciulita. Semn al credintei, semn de devotament pentru religie si cultul ei, o cruciulita este accesoriul ce nu poate sa lipseasca din trusoul unui copil, din pregatirile pentru evenimentul botezului. Utilitatea acestora depaseste ceea ce tine de purul aspect de admiratie. Asa ca poate fi in primul rand un accesoriu pentru cel mic, o forma destul de comuna in randul parintilor si/sau nasilor, ca si cadou oferit celui mic, printre primele de altfel.

Dincolo de acest aspect craciulitele sunt oferite adesea si ca marturie pentru evenimentul in cauza. Se poate alege asadar un stil persoanalizat, desi in mare parte se aleg cele roz sau albastre, dupa caz si in functie de copil. Sunt nichelate, batute cu pietre si vin se pare insotite de fundite din tulle. Acestea pot decora si ele lumanarea de la botez, pot fi cele care se pun pe masa pentru deocr sau oferite pur si simplu ca  un cadou simbolic pentru fiecare invitat in parte. Si pentru asta vei descoperi ca setul comandat vine si cu o cutie pentru ca marturiile de botez sa fie complete si numai bune de oferit cadou.

Traditia de a include marturii la astfel de evenimente vine si ea din randul traditiei. In acest sens se pare ca eele simbolizeaza idee  in sine de botez, sublinieaza esenta daca se poate spune asa si vine ca in semn de multumire pentru participare- pana la urma fara invitati totul devine doar o scurta intrevedere intre amici. In fine, cert este ca gama de cruciulite pentru botez sunt cele mai sugestive ca si marturii pentru ca simbolizeaza crestinarea si trecerea in randul celor credinciosi asa ca o cruciulita este potrivita si chiar de dorit.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *