autoserviceinternational.ro
Auto, Util

Uita de DIY si mergi la un service auto profesionist

Nu se stie niciodata cand te poti intalni cu neprevazutul – am fost pus intr-o astfel de situatie cand nevoia m-a facut sa caut un service auto Arad.

Eram in vizita la niste rude si dintr-o data, in timp ce eram in trafic, m-am trezit ca motorul nu mai trage deloc. Am ridicat capota si am observat ca sarise din loc un furtun de la motor, al carui colier cedase.

Ca orice roman care se pricepe la toate, am improvizat o legatura cu sarma si am inceput sa caut un magazin de piese auto, cu motorul nu foarte turat, pentru ca furtunul sa nu sara din nou. Am gasit insa mai repede AutoServiceInternational – un service auto din Arad pe care il recomand oricui.

Au servicii profesionale, pot remedia orice tip de reparatie, au angajati doar profesionisti si preturile sunt accesibile. Am fost avertizat ca tehnica mea „Do It Yourself” (DIY) ma putea pune in pericol in trafic. Eram constient de asta, de aceea va sfatuiesc si pe voi: cand e vorba de siguranta si de reparatii auto, lasati aceste proiecte deoparte si apelati la un service auto profesionist.

S-ar putea să-ți placă și...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *