stailer
Frumusete, Servicii

Un date la ora târzie? Caută rapid un stilist, pe stailer.ro

Femeile sunt mereu preocupate să își creeze acea imagine perfectă în fața bărbaților. Multă vreme etalonul de frumusețe a fost practic chipul de păpușă. Așadar nu ne miră. Nu degeaba au și apărut glumele acelea despre cum vede bărbatul pe partenera sa când este fără machiaj – surprize, surprize. Indiferent cât de mult vor exagera sau nu cu machiajul și aranjatul părului, cert este că vor da fuga la salon când un date este propus.

Căutările saloanelor disponibile nu trebuie să dureze o veșnicie. A apărut Stailer, paltforma care ne scutește de prea mult timp investit în căutări repetate. Presupune să căutați cu un filtru activ care sunt saloanele care au timp disponibil pentru un tuns pentru barbati in Galati, coafat pentru femei la un salon din oraș – 20 la număr sunt active deja pe stailer.ro. 

Un date ca pe roate – iată cum planificați totul

Indiferent că v-a surprins cu un date târziu în noapte sau încă de la prima oră a dimineții v-a spus că și-ar dori timp cu voi la prânz, nu este imposibil să găsiți un loc liber la un salon de hair and beauty. Poate că nu le știți pe toate cele din orașul vostru și nici nu ați avea de ce să le știți. Stailer vă ajută să descoperiți unde aveți un loc liber pe scaunul unui stilist. Iată cum:

  • Accesați pagina, sunteți întâmpinate de un filtru unde veți nota specific pentru cine este programarea, dată și ora, orașul și serviciul dorit. 
  • După câteva secunde aveți o listă a saloanelor disponibile. Fiecare salon afișează cât ar costa un serviciu, durata acestuia, unde este locația salonului și cum arată în interior, poate chiar și fotografii cu ce lucrări a mai făcut stilistul în cauză. În plus, aveți și recenzii, reale, astfel încât să vă convingeți dacă salonul respectiv este ceea ce trebuie pentru voi. 

Să vă programați este chiar mai simplu decât ați crede. Totul se va desfășura online și aveți astfel timp salvat să vă mai ocupați și de alte task-uri pe care le aveți. Primiți confirmarea pe loc și totul este rezolvat. Aveți mai multe detalii aici.

Ce vă costă să încercați Stailer? Nimic!

Ba dimpotrivă, sunteți mai câștigate, căci știți din timp cât aveți de plătit pentru un serviciu anume, totul este transparent. Stailer este o modalitate prin care poate fi eliminată concurența neloială și lipsa de fiscalitate în unele saloane care nu au practici corecte.

Un altă mare câștig este cel al timpului. Mereu contorizăm totul cu referire la finanțe, la sumele de bani pe care le scoatem din buzunare. Să nu uităm totuși că timpul este cel care o dată consumat nu se mai întoarce niciodată. Așadar ar trebui să gândim cu mai multă prudență, unde ne petrecem timpul, făcând ce. De ce să așteptați, să sunați la saloane când puteți mai simplu să cautați online care sunt acele saloane disponibile, atunci când voi aveți nevoie?

Descoperiți toate avantajele acestei platforme din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

S-ar putea să-ți placă și...

2 comentarii

  1. Femeile sunt extraordinare atunci cand vine vorba de imbinat aspectul frumos cu eficienta. Din motivele referitoare la imaginea perfecta pe care o creeaza, nu e de mirare ca femeile cauta mereu alternative care ii ajuta sa se pregateasca in cel mai scurt timp posibil. Din fericire, Stailer are solutia perfecta. Platforma ne ofera o lista care inseamna cautarea mult mai simpla si mai eficienta a saloanelor si simplifica programarile. Cu va mai puneti in fata datelor pe roate!

  2. Escorte spune:

    Femeile mereu si-au dorit sa arate perfect in fata barbatilor, iar standardele de frumusete au fost mereu o imagine ireala, similara cu cea a unei papusi. Asadar, nu este de mirare faptul ca uneori exista diferente semnificative intre cum arata o femeie machiata si cum arata fara machiaj, ceea ce poate provoca surprize neplacute partenerilor. Indiferent de cat de mult timp investesc in machiaj si coafura, femeile tot vor ajunge la salon atunci cand sunt chemate la o intalnire. Cu toate acestea, cautarea unui salon disponibil nu trebuie sa fie o provocare, pentru ca acum exista Stailer – o platforma care ne ajuta sa gasim rapid un salon potrivit pentru noi. Cu doar cateva clicuri, putem gasi un salon care sa fie disponibil pentru un tuns de barbati in Galati sau pentru un coafat de femei, deoarece deja 20 de saloane sunt active pe Stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *